• Program


    5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

    5. Körbe-körbe - Károly Keserü festőművész kiállítása

    Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Legújabb kiállításunk egy varázslatos világba vezeti el a nézőt, mely egyszerre megszerkesztett, mértani és rendszerelvű, ugyanakkor játékos, bolondos, dekoratív – egy igazi vizuális kalandtúra. Cérnarácsozatban szaladgáló pöttyök, apró vonalkákkal megrajzolt szőttesek, apró lyukakkal teleszurkált papírlapok.

    Keserű Károly Keserü több mint száz rajzán és festményén a XX. század művészetének nagyjai, a festő szellemi rokonai találkozgatnak, hogy eszmét cseréljenek a művésszel és a nézővel.

    A kiállítás címe Körbe-körbe: Debrecenből Debrecenbe, nemcsak a művész egyik kedves motívumára utal, hanem arra a nagy utazásra is, amit eddigi életében megtett, Debrecenből Ausztráliába, majd onnan Londonországba vándorolt feleségével együtt, hogy aztán tíz évvel ezelőtt visszatérjenek Debrecenbe. Képei még ennél is nagyobb köröket tettek meg, bejárták a világ számos országát, galériáját, múzeumát, Ausztráliától Amerikáig, Angliától Japánig.

    Keserű Károly Keserü debreceni retrospektív kiállítása a művész első három évtizedet bemutató tárlata.

    Kurátor:
    Nagy T. Katalin

    A Várfok Galéria jóvoltából, valamint a Péter Képkeretezés és Galéria közreműködésével a kiállításra több mint húsz magángyűjteményből is érkeznek alkotások.

    A kiállítás támogatója: Bortársaság Debrecen

     

    Ajánlatunk


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

    elkafkásodás két részben

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016