• Program


  80 nap alatt a Föld körül

  80 nap alatt a Föld körül

  Ajánlott életkor: 3+
  Óvodásoknak szóló előadás
   több

  80 nap alatt a Föld körül

  Ha tehetném, körbeutaznám az egész világot. Végiglátogatnám a különböző országokat az Egyenlítőn innen és túl, megismerném a sokszínű kultúrák varázslatos lakóit, a változatos épületeket, a színes tájakat és az illatokat, ízeket, mosolyokat. Hallgatnám a tenger hangjait, mert biztosan más a Vörös-tengeré, mint a Feketéé, nem beszélve a Csendes-óceánról. Játszanék a különböző hangszereken a bőrdoboktól az indiai szitáron át, a kínai húros erhuig, és táncolnék az óceán partján a naplementében.

  Kipróbálnám az összes lehetséges régi utazási eszközt: gőzhajóval utaznék Hongkongba, az Orient expresszről bivalycsordát néznék, elefántháton barangolnék az indiai őserdőben, lóháton pipázgatnék a sziú indiánokkal, és végül léghajóval repülnék vissza Londonba.

  Útitársnak csakis Phileas Foggot választanám, akitől sokat tanulnék a világ kultúrái iránti odaadó tiszteletről, a felelősségvállalásról és a becsületszó erejéről.

  Fogad velem valaki? 80 nap alatt a Föld körül?

  Kuthy Ágnes rendező

  80 perc egy szünettel

  Ajánló


  Induló, tangó, dzsessz, szürrealizmus, spártaiak, keringő – aligha lehetne színesebb műsort összeállítani. A…

  Traccs! Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendége Dr. Almási Kitti az a nő,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016