• Program


  A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje

  A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje

  A zenekar ars poetikájának legfontosabb alappillérei a tanítás, a hagyomány megőrzésé és a közösségi lét formálása, megmutatva a nagyközösség számára, hogy milyen fontos és jó dolog együtt énekelni, táncolni. Mindezt egy olyan hatalmas hagyaték megismerése közben, mely saját hagyományunk, a Kárpát-medence kultúrája.

  Aktuális előadások  A 25. Duna Karnevál bemutatja: PÁL ISTVÁN SZALONNA ÉS BANDÁJA jubileumi koncertje
   
  EGYÜTT
  hagyományos népzene a Kárpát-medencéből

  A koncert tematikáját címe is sugallja: „Együtt”. A zenekar ars poetikájának legfontosabb alappillérei a tanítás, a hagyomány megőrzésé és a közösségi lét formálása, megmutatva a nagyközösség számára, hogy milyen fontos és jó dolog együtt énekelni, táncolni. Mindezt egy olyan hatalmas hagyaték megismerése közben, mely saját hagyományunk, a Kárpát-medence kultúrája.

  A koncert fellépői hagyományőrző muzsikusok Szászcsávásról, Magyarpalatkáról, Kalotaszegről, Budatelkéről, Rábaközből. Tanítványok Kárpátaljáról, zenész barátok az elszakított részekről és az anyaországból egyaránt. A zenekar munkásságának egy nagy részét a Magyar Állami Népi Együttes kísérőzenekaraként végzi, így természetes, hogy a koncertben láthatunk az együttes előadásában is olyan táncokat melyek még felejthetetlenebbé teszik a jubileumi koncert élményét.

  A produkció szervezője és producere: Margitszigeti Színház Nonprofit Kft.

  Ajánló


  Sir Tom Jones visszatér Veszprémbe, hogy megismételje 2017-es hatalmas sikerű koncertjét. A 80…

  Igazi örömzene vígszínházi színészektől! Ez a A GRUND - vígszínházi fiúzenekar!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016