• Program


    A baba

    A baba

    A Karinthy Színház és a Budapesti Operettszínház közös előadása
    Miro Gavran: A BABA
    zenés vígjáték
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 30. csütörtök, 19:00

    Fordította : Varga Viktória és Iván
    Lektorálta: Mátay Enikő

    Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmónikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.
    A gép, mely gombnyomásra parancsot teljesít, takaros, tetszetős  és pont arra tervezték, hogy társ legyen. Mindenszinten.
    Mesterséges intelligencia, a jövő!
    De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, kik  is vagyunk, és ki ő? Ha rájön arra, milyen szerepet szánunk neki az életünkben?  És mi történik akkor, mikor saját magunkkal szembesít?
    Az ember társra vágyik. És a gép is.

    Játék idő:1 óra 30 perc 

    Ajánlatunk


    A Bihari Együttes 1954-ben alakult Novák Ferenc vezetésével. Több mint fél évszázados működése alatt számos hazai és nemzetközi fesztivál nagydíját, helyezését nyerte el, a Martin György Néptáncszövetség által szervezett minősítő fesztiválokon kiváló minősítést, 2005-ben Csokonai Vitéz Mihály közösségi, 2012-ben Príma Primissima díjat kapott. Tervszerű utánpótlás-nevelésének eredményeképpen ma több, mint kétszáz fős közösség alkotja a „Biharit”. Ifjú táncosaink az alapfokú művészeti oktatás keretén belül ismerkednek hagyományainkkal.

    Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

    A Soproni Pendelyes Kulturális Egyesület hagyományos gálaműsorait láthatják a nézők a Barlangszínházban.

    Ajánló


    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016