• Program


    Aktuális előadások









    A Freeszfe Egyesület különleges projekttel készül a 2024-es Budapesti Tavaszi Fesztiválra: három részből álló eseményt mutatnak be a Margit-szigeten.

    A BTF Magyarország Európai Unióhoz való csatlakozásának 20 éves évfordulóját helyezte a fókuszába.

    A Krétakör Színház húsz éve mutatta be a Feketeország című előadást, amely akkor az uniós csatlakozásra reflektált a művészet eszközeivel.

    Schilling Árpád művészeti vezetésével a Freeszfe tagjai a korábbihoz hasonló közösségi alkotó módszerrel hozzák létre saját művészeti reflexiójukat.

    A béke szigete a fiatal művész-generáció érzéseinek és gondolatainak egy fajta lenyomata. Az ő előadásuk már nem egy kabaré, mert a valóság lett azzá.
    Ők egy olyan disztópikus utazásra invitálnak, amelyben már nincs min ironizálni, mert a reménytelenség érzése hétköznapi, és a szabadulás csak rettenetesen sok energiával és lelki erővel valósítható meg.

    Ajánló


    A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ…

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016