• Program


    A boldog herceg - meseopera

    A boldog herceg - meseopera

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 18:00

    A PANKER PRODUKCIÓ bemutatja: A BOLDOG HERCEG meseopera

    Oscar Wilde nagysikerű, mára klasszikussá vált novellája alapján íródott A boldog herceg című meseopera, mely egy rövid, ám tartalmas tanmese a szoborrá változott Herceg és a mindenre elszánt, bátor Fecskelány közös kalandjairól.

    A gőgös Boldog Herceg egy fényűző palotában élt, népével mit sem törődve, ezért egy boszorkány szoborrá változtatta, hogy a város főterén tehetetlenül nézze a nép küszködését.

    Évekkel később egy kalandvágyó kisfecske a keveredik városba, akivel egyből szövetséget kötnek; a Fecske addig nem repül Afrikába, amíg meg nem törik az átkot.
    A Fecskelány kedvességével és melegszívűségével megtestesíti mindazt, amit a Hercegnek meg kell tanulnia ahhoz, hogy újra ember lehessen. Önzetlen jótettekre van szükség, és a Fecskelány szorgosan osztja szét a nép között a szobrot díszítő ékköveket, ám az átok még mindig él. A tél egyre fenyegetőbben közeleg, és a kisfecskének döntenie kell; mindent kockára téve a városban marad, hogy szerelmét megmentse, vagy elrepül Afrikába a családja után?

    Előadásunk meghatározó emberi értékekről szól. Hogyan segíthetünk embertársainkon? Mi a drágakövek valódi értéke? És persze a legfontosabb kérdés; mit vagyunk hajlandóak megtenni valakiért, akit szeretünk?

    A történet humoros, vidám jelenetekkel van fűszerezve, de megható és szívszorító pillanatokat is felmutatva ígér szórakozást az egész család számára. Bízunk benne, hogy kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek egyaránt találnak benne izgalmakat, értékeket és tanulságot, amit megfogadva a világ talán jobb hellyé válhat.

    Az előadás hossza: 75 perc, szünet nélkül

    SZEREPOSZTÁS:

    Herceg: Braga Nikita

    Fecske: Gadó Anita

    Boszorkány: Kerényi Tünde Sára e.h.

    Kortárs zeneszerző: Horváth Dániel

    Kisfiú: Nagy Noel

    Karmester: Mester Dávid

    SZERZŐK ÉS ALKOTÓK:

    Zeneszerző: Tiszai Péter

    Librettó: Sényi Fanni

    Világítástervező: Pintér Krisztina

    Hangmérnök: Fazekas László

    Graphic design: Frankó Lilla

    Látványtervező: Rákay Tamás

    Zenei vezető: Kéménczy Antal

    Koreográfus: Barta Viktória

    Rendező: Pányik Tamás e.h.

    Az előadás a Déryné Program hozzájárulásával valósult meg. 

    A változtatás jogát fenntartjuk.

    Ajánlatunk


    Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016