• Program


    A fűnökasszony

    A fűnökasszony

    R.: Jean-Paul Salomé | Francia vígjáték, thriller, 2020, 106’ | Francia nyelven, magyar felirattal
    Sz.: Isabelle Huppert, Hippolyte Girardot
     több

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 18. szombat, 17:00

    Amikor a rendőrség tolmácsa, nevezetesen egy törékeny, de annál tettre készebb nő a kezébe veszi a helyi drogkereskedelmet – avagy hogyan lesz a pandúrból rabló.

    „Jean-Paul Salomé egy pörgős és igazán szemtelen vígjátékot tett le az asztalra, a címszerepben Isabelle Huppert-rel menő napszemüvegben és talpig kaftánban.” – Le Monde

     

    La Daronne
    R : Jean-Paul Salomé
    |Comédie, Thriller, 2020, 106’|Pays : France|français, sous-titres hongrois
    Avec Isabelle Huppert, Hippolyte Girardot


    Patience Portefeux est interprète judiciaire franco-arabe, spécialisée dans les écoutes téléphoniques pour la brigade des Stups. Lors d'une enquête, elle découvre que l'un des trafiquants n'est autre que le fils de l'infirmière dévouée qui s’occupe de sa mère. Elle décide alors de le couvrir et se retrouve à la tête d'un immense trafic. Cette nouvelle venue dans le milieu du deal est surnommée par ses collègues policiers « La Daronne ».


    “Jean-Paul Salomé signe une comédie enlevée et insolente, portée par Isabelle Huppert en djellaba et lunettes fashion.’’ Le Monde

     

    Ajánlatunk


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

    „Jön a fordulat. Tudom. Érzem. Már jön, aki azt fogja kiabálni: Félre! El az útból! És csak özönlik a többi is utána, és azt üvöltik mind: "Félre! Helyet! Helyet! Helyet!" Meglátod, a fiatalok mindjárt bekopognak az ajtómon, és..." Részlet a darabból.

    Ajánló


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016