• Program


    A hatodik kerületből Hollywoodba – Rózsa Miklós emlékest

    A hatodik kerületből Hollywoodba – Rózsa Miklós emlékest

    Roby Lakatos és Christian M. Vozar közreműködésével

    Emlékest a Paulay Ede utcában 117 éve született Rózsa Miklós filmzenekirály tiszteletére. A program bemutatja a háromszoros Oscar-díjas zeneszerző életét és munkásságát.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: április 14. vasárnap, 17:00

    Bevezetőként Bokor Balázs, a Magyar Hollywood Tanács elnöke beszél a megemlékezésről, a Magyar Hollywood Tanács küldetéséről.

    Egyedülálló és egyszeri alkalommal a világhírű hegedűművész, Roby Lakatos improvizál Rózsa filmzenéiből, valamint zongorán hasonló módon Christian M. Vozar zongoraművész játszik el saját felfogásában 4 rövid Rózsa-filmzene darabot.

    A zenék közötti szünetekben: Bokor Balázs beszélget Farkas Róberttel, a MÁV Szimfonikus Zenekar vezető karnagyával Rózsa műveiről; majd a Rózsa Miklós: a filmzenekirály c. film alkotóival, Sándor György producerrel és Rozgonyi Ádám rendezővel, valamint Nagylóc polgármesterével (itt nőtt fel Rózsa, itt szerette meg a magyar népzenét) és Bátaszék polgármesterével (Rózsa Miklós állandó hangszerelője, Zádor Jenő itt született).

    Ajánlatunk


    A Hagyományok Háza állandó táncháza, melyet 19-21 óráig tánctanítás előz meg. A tánctanításnak és a táncháznak a Hagyományok Háza Átriuma ad otthont, minden szombaton 19 óra és hajnali 2 között! Szombat esténként itt a helyed a Hagyományok Háza táncházában, tanuld és járd velünk a táncot!

    Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

    Ajánló


    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016