• Program


    A Jankovicsok

    A Jankovicsok

    magyar dokumentumfilm, 50 perc, 2021
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. január 22. szombat, 16:30

    Rendező: SzabóSzonja
    Producer: Csortos SzabóSándor
    Vezető operatőr:Dobray Máté
    3D fotó animáció és grafika: Andrási Artúr
    Vágó:Mórocz Péter
    A filmbetétek szereplői:Boldizsár Tünde, Földes Eszter, Adorjáni Bálint, Balázs-Magyar Nimród, Bárnai Péter, Berzsenyi Zoltán, Előd Álmos, Merán Bálint, Solymosi Ákos, Végh Zsolt

     

     

    Jankovics Marcellról, a közismert filmrendezőről, művelődéstörténészről, a Nemzet Művészéről még sohasem készült olyan film, amely nemcsak őt, hanem a Jankovics család életútját is bemutatja. Pedig a Jankovics család története az elmúlt 100 év magyar történelmének példázata.

    Bár filmünkben a Jankovics család tagjai a történések elszenvedői, az övékéhez hasonló megaláztatásokat sokan átéltek az elmúlt 100 évben.  Ezek az életesemények tudatosan vagy tudattalanul, de hatottak Jankovics Marcellre. Hasonlóan ahhoz a sokezer emberhez, akik szüleik, nagyszüleik traumáit valamiképpen magukban hordozzák, akár tudnak róla, akár nem.

    A forgatókönyvet dr Jankovics Marcell "Húsz esztendő Pozsonyban" és Jankovics Marcell "Lékiratok" című könyvek alapján Csortos Szabó Sándor írta.

    A film a Nemzeti Filmintézet támogatásával készült.

    Forgalmazó: Bpfilms






    Ajánlatunk


    A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Ajánló


    Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016