• Program


  A kétely fátylai - online előadás

  A kétely fátylai - online előadás

  A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése.

  Aktuális előadások  A kétely fátylai - online előadás

  Zoom – online előadás
  A Zoom program használatával várjuk nyomozni vágyó vendégeinket egy online térbe, ahol moderátoraink segítségével felfedezzük a program adta lehetőségeket, funkciókat, majd a nyomozóknak átadva a terepet, elkezdődik az ügy felderítése. A maximális élmény elérése érdekében kamerával és mikrofonnal felszerelt asztali gépről vagy laptopról érdemes bejelentkezni. Regisztrációt követően bővebb információt küldünk a program használatáról, az előadás menetéről.

  Az előadásról:
  Pár barát egy zavartalan hétvégét készül eltölteni egy vidéki villában, a nyugalmat és a megérdemelt pihenést keresve. Ehelyett az idill helyett egy igazi bűntény színterén találják magukat: Massimo Ardizzone-t, a gazdag iparmágnást meggyilkolták. Csak a nyomozó tanoncok segíthetnek DeAngelis felügyelőnek a bonyolult ügy megoldásában, hogy fény derüljön a titokra.
   

  Szereplők:
  Leonardo De Angelis, felügyelő....................... Széll Attila
  Mary Jane Lamanna, laboros-helyszínelő....... Molnár Gyöngyi
  Ginevra Poloni, nyomozó................................. Szakács Zsuzsa

  Ajánló


  A Szkéné saját fejlesztésű online színházi játékában a nézők közvetlenül alakítják a történetet,…

  Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik…

  Dewey Finn, a munkanélküli rockzenész, a barátja neve alatt helyettesítő tanári állást vállal…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016