• Program


    A kis Nicolas - Eljött a boldogság ideje! (Fábri)

    A kis Nicolas - Eljött a boldogság ideje! (Fábri)

    A világ egyik legismertebb francia gyerekkönyv-sorozatának címszereplője ezúttal az egész családot lenyűgöző animációs filmben elevenedik meg. A lenyűgöző film hűen visszaadja az eredeti könyvek hangulatát, miközben az alkotók személyes élményei alapján megismerjük a művek keletkezését is.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. október 15. vasárnap, 11:00

    Le petit Nicolas: Qu'est-ce qu'on attend pour être heureux?
    francia - luxemburgi animációs film, 82 perc, 2022
    magyar nyelven

    Rendező: Amandine Fredon, Benjamin Massoubre

    A kis Nicolas varázslatos vizuális stílusával messzemenőkig hű Jean-Jacques Sempé karikaturista és René Goscinny író még eredetileg az 1950-es években indult sorozatához, és biztosan rabul ejti a közönségét – ahogyan tette azt Cannes-ban, majd a világ legrangosabb animációs mustráján, Annecy-ben is, ahol egyenesen a fesztivál fődíját érdemelte ki.
     
    A kis Nicolas–Eljött a boldogság ideje! című animáció az író Goscinny és a rajzoló Sempé életébe enged betekintést, miközben megelevenedik a csínyekre állandóan kapható hősük, a kis Nicolas. A rajzolt karakter nem csak kedves grafikaként létezik, hanem útitársa, barátja lesz a két alkotónak. A lenyűgöző film hűen visszaadja az eredeti könyvek hangulatát, miközben az alkotók személyes élményei alapján megismerjük a művek keletkezését is.

    Díjak: Annecy-i Nemzetközi Animációs Filmfesztivál 2022: A legjobb film díja

    Forgalmazó: Mozinet

    Ajánlatunk


    Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    Ajánló


    Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

    Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016