• Program


  Jack, a Megmentő

  Jack, a Megmentő

  Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza.

  Sándor Anna • Danny Bain: Jack, a megmentő
  A veszprémi Kabóca Bábszínház előadása

  Amos, a kivételes tehetségű zenebohóc meséli el az ifjú Jack történetét. Miután Jack az egyetlen, aki halált megvető bátorsággal bemerészkedik a titokzatos erdőbe, együtt izgulhatunk érte, miközben a Lükeröpke segítségével túljár a szemtelen Loposszumok eszén, s visszaszerzi azt az iránytűt, aminek a segítségével aztán mégsem jut haza. Vajon ki követi a fák között rejtőzködve és hány tojás segítségével lehet legyőzni a Furmányos Ormányost? Jack, a megmentő lassan, de minden kérdést megválaszol nekünk.

  Külön köszönet Széplaki Márknak és Justin Webernek, amiért segítettek Dannynek a hangszerek megépítésében.

  Előadja Danny Bain

  látvány Mátravölgyi Ákos
  zeneszerző Bain Melinda, Danny Bain
  rendező Szántó Viktória

  Az előadás hossza 45 perc.
  3 éves kortól ajánljuk.

  Ajánló


  A történet középpontjában Garance, a gyönyörű színésznő áll, és négy férfi, akik mind…

  Fenyő Miklós megszakítások nélkül immáron 24. alkalommal tartja meg nyárbúcsúztató koncertjét a Margitszigeti…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016