• Program


  A Méltóság hangja - A Magyar Hospice Alapítvány koncertje
  4

  A Méltóság hangja - A Magyar Hospice Alapítvány koncertje

  Műsor:
  A klasszikus zongorairodalom legnépszerűbb művei és parafrázisai
  Operaáriák, dalok, népszerű slágerek

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: január 18. csütörtök, 19:30

  A Méltóság hangja
  A Magyar Hospice Alapítvány koncertje

  A Cziffra Fesztivál és a Magyar Hospice Alapítvány közösen rendezi meg A Méltóság hangja című jótékonysági koncertet a Müpában, melynek bevételét a Budapest Hospice Ház egy betegszobájának éves fenntartására ajánlják fel. Az est elején Balázs János előadásában hallhatunk klasszikus műveket és parafrázisokat, majd a három kiváló énekesnő - Miklósa Erika, Halász Judit és Kovács Kati - váltja egymást a színpadon, akik már nem először zenélnek együtt a fesztivál alapítójával.

  Elsőként Miklósa Erika érkezik operaáriákkal és dalokkal, Halász Judit és Kovács Kati pedig legnépszerűbb slágereit hozza el a Müpa színpadára. A Magyar Hospice Alapítvány harminckét éve végzi töretlen szakmai színvonalon és térítésmentesen a már nem gyógyítható daganatos betegek méltó életvégi ellátását, beleértve a családok lelki támogatását is. A Méltóság hangja koncertek sokéves hagyománya is része annak a szemléletformáló tevékenységnek, melyet az alapítvány megalakulása óta végez. A művészek fellépésükkel, a közönség pedig a jegyek megvásárlásával támogatják a Magyar Hospice Alapítvány betegellátó munkáját.

  Közreműködők:
  zongora - Balázs János
  ének - Miklósa Erika, Halász Judit, Kovács Kati

  Támogató: Miniszterelnökség, Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.
  Rendező: Magyar Hospice Alapítvány

  A Cziffra Fesztivál kiemelt szponzora az MVM

  Ajánló


  Improvizált stílusjáték filmes műfajok és a közönség ötletei alapján. Négy rendező, négyféle koncepció, és a végén egy film áll össze.

  Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

  Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016