• Program


  A mi kis városunk
  10

  A mi kis városunk

  Van e számunkra visszatérés illetve létezik e az a sokat emlegetett öröklét, vagy csak az emlékezés marad. Hát mindezekről beszél, sok humorral, lírával és költészettel, Thornton Wilder-ÉLET darabja. Mint a nagy daraboknál általában, döntő a szereposztás a legkisebb szerepektől a főszerepekig.

  Thorton Wilder: A mi kis városunk
  Színjáték három felvonásban

  Egy kisváros hétköznapjai, egy szerelem születése. Ilyen apróságokból áll Thornton Wilder A mi kis városunk című darabja. Látszólag semmiségek, mégis benne van mindannyiunk egész élete. Thornton Wilder zseniális író, aki Csehovhoz hasonlóan a legkisebb rezdülésekből is az élet misztériumát, az élet csodáját és tragikumát is képes ábrázolnia. Végűl arról is szól a darab -mint az emberi életút vége is-, hogy mi történik velünk emberekkel a halálunk után.
  Van e számunkra visszatérés illetve létezik e az a sokat emlegetett öröklét, vagy csak az emlékezés marad. Hát mindezekről beszél, sok humorral, lírával és költészettel, Thornton Wilder-ÉLET darabja. Mint a nagy daraboknál általában, döntő  a szereposztás a legkisebb szerepektől a főszerepekig.
  A Karinthy Színháznak sikerült minden posztra a legmegfelelőbb játékost állítani.

  Szereplők:
  Lovas Rozi, Lengyel Ferenc, Baronits Gábor, Mihályi Győző, Györgyi Anna, Széles Tamás,
  Murányi Tünde, Balázs Andrea, Marton Róbert és mások személyében.

  Fordította: Benedek Marcell

  Ajánló


  Rahmanyinov harmadik zongoraversenye fokozatosan foglalta el méltó helyét a zongorairodalom legjelentősebb művei között.…

  Egy középkorú férfi megismerkedik egy fiatal lánnyal. Idáig semmi különös nincs a dologban.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016