• Program


    Aktuális előadások



    Négy alkalmas koncertsorozat keretében mutatkoznak be a 2024. évi Országos Bárzongorista Verseny kiváló résztvevői a Hegyvidéki Kulturális Szalonban. A pesti éjszaka legendás kávézóiban és mulatóiban egykor kimagasló előadóművészek léptek fel, többek között a világhírű Cziffra György is jó néhány évet játszott bárzongoristaként. Mára ez a műfaj már csak igen kevés helyen elérhető, ezért is számít különlegesnek a sorozat, melynek első fellépője a verseny harmadik helyezettje, Gallyas-Lakatos Róbert lesz, a Swing a la Django zenekar oszlopos tagja. Műsorában megtalálhatók a mindannyiunk által jól ismert magyar, illetve külföldi jazz- és könnyűzene, filmzene, örökzöld sanzonok, klasszikus átiratok, valamint operettrészletek legnépszerűbb darabjai, melyet egyedi előadásmódja elevenít meg, garantálva a közönség számára az önfeledt szórakozást.

    Házigazda: Menyhárt Éva

    Ajánló


    Gyerek táncházak és azt követően kézműves foglalkozások péntek délutánonként a Hagyományok Háza Átriumában. A program hossza ~1,5 óra.

    A DuplaPresszó Szemere Katával című műsorban az újságíró két-két olyan művészt vagy alkotót, a kulturális, a gasztro-, valamint a tudományos…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016