• Program


    A Nap és a Hold gyógyító ereje

    A Nap és a Hold gyógyító ereje

    Bóna László homeopátiás tanácsadó, előadó, tanár, író és rendező előadása a homeopátia kulisszatitkairól

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: szeptember 18. szerda, 18:00

    „A homeopátiára nem csupán, mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely hasznos, nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén" – vallja Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság vezetője.

    A homeopátia mögött rejlő filozófiai szemlélet alapja a két ismert alapelv: a hasonlóság és a dinamizálás. Mind a kettőt univerzálisan is lehet értelmezni, mint hatóerőt. A hasonló a hasonlóra hat – ez egytermészeti elv, ami tetten érhető a kommunikációban, az öltözködésben, a pedagógiában, a gyermeknevelésben, a táplálkozásban, sok mindenben. Benne van a legősibb tradíciók gondolkodásában a Változások könyvétől a Kabbaláig.

    Ugyanakkor egy dinamikus minőség, ami egy olyan hatóerőt jelent, ami jelen van a hétköznapi élet szinte minden területén. Az előadáson a Nap és Hold képviselte minőségekről lesz szó:

    - megnézzük, mi jellemző a Nap- és a Hold-emberre, és hogy ennek mi a jelentősége hétköznapi életünkben
    - megismerhetjük a két égitestre jellemző minőségek testünkre-lelkünkre gyakorolt hatását
    - képet kaphatunk a homeopátia gyógyító erejéről
    - sok gyakorlati példán keresztül fellebben a fátyol a nagy titokról: "Amint fent, úgy lent; amint kint, úgy bent" (Hermész Triszmegisztosz)

    Ajánlatunk


    Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

    „1943. január 13-án a Don-kanyarban elkezdett lefelé görögni az a szikla, amellyel a magyar hadsereg sziszüphoszi sorsa elvégeztetett. (...) A Tóték nem róluk szól, vagy nemcsak róluk, sőt, talán egészen másról, de én írás közben mindig rájuk gondoltam. A legtöbben ülve fagytak meg, s ahogy ott ültek, márványban fagyott arccal, még most is hátamban érzem a tekintetüket" – írja Örkény a Tóték előszavában.

    Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Debrecenbe!

    Ajánló


    Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

    A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016