• Program


    A NEMZETI FILHARMONIKUSOK koncertje

    A NEMZETI FILHARMONIKUSOK koncertje

    Nemzeti Filharmonikusok koncertje
    Goldmark Károly: Falusi lakodalom
    Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. június 15. szombat, 20:00

    A Budapesti Nyári Fesztivál gazdag programsorozatában hagyományainkhoz híven idén is fellép a Margitszigeten a Nemzeti Filharmonikus Zenekar, természetesen egy újabb lélekemelő nagykoncerttel. Hazánk egyik legrangosabb szimfonikus együttese a komolyzene legmagasabb minőségének garanciája. Különleges júniusi koncertjük első részében Goldmark Károly Falusi lakodalmának, valójában első szimfóniájának pezsdítő harmóniáival töltekezhetünk, a második részben pedig Muszorgszkij legismertebb zongoraciklusának az Egy kiállítás képeinek gazdag témái és megunhatatlan dallamai csendülnek fel, abban a Maurice Ravel által nagyzenekarra írt formában, amellyel az egész világot meghódította.

    A koncert első részének programja: Goldmark Károly: Falusi lakodalom
    A koncert második részének programja: Muszorgszkij: Egy kiállítás képei

    Közreműködik: a Nemzeti Filharmonikus Zenekar 
    Karmester: Hamar Zsolt

    A Szabad Tér Színház produkciója.

    Ajánlatunk


    Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

    Ajánló


    A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016