• Program


  A Pestiskápolna megtalálása, Előadó: Garbóci László helytörténész

  A Pestiskápolna megtalálása, Előadó: Garbóci László helytörténész

  A feledésbe merült budafoki Pestiskápolna megtalálása

  Ismeretterjesztő előadás

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: március 1. péntek, 18:00

   

  A budafoki pestis kápolnát az 1739. évi pestisjárvány idején alakították ki, de a XIX. század elejére már feledésbe is merült. Az 1980-as vége felé egy szerencsés véletlen vezetett a megtalálásához, amely ma is megtekinthető a Borváros mellett, helytörténeti séták során.

  Előadónk, Garbóci László helytörténész a megtalálás körülményeiről és az izgalmas kutatásról tart vetítettképes előadást.

  Ajánlatunk


  Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

  Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

  Ajánló


  Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

  Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

  "Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016