• Program


    A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

    A ruha (is) teszi az embert - Stílusikonok titkai

    A stílus és a divat kerül a figyelem fókuszába a Bencs Villában, ahol újabb témával jelentkezik Koncz Veronika, a közkedvelt és avatott stílus és protokoll szaktanácsadó. Október 26-án egyebek között stílusikonok titkairól beszélget vele az est házigazdája, Kováts Dénes.





     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. október 26. kedd, 17:30

    Törzsközönségünk már tudja, képekkel gazdagon illusztrált beszélgetés részesei lesznek az érdeklődők, melynek során hasznos tanácsok, megszívlelendő tudnivalók és érdekes példák, történetek egyaránt elhangzanak a Bencs Villában.

    Koncz Veronika és a házigazda ezúttal „a ruha (is) teszi az embert” témakört járja körül, így szó lesz a belbecs és külcsín összhangjáról, arról, hogyan jelenül meg érzelemvilágunk és viselkedésünk az öltözködésben, illetve az öltözködés befolyásolhatja-e viselkedésünket. A beszélgetés témája lesz az is, hogy az énképünk, önbecsülésünk miként hat öltözködésünkre és viselkedésünkre.

    Lehetünk-e mi is stílusteremtők? Hogyan találhatjuk meg egyéni stílusunkat? Egyebek között ezekre a kérdésekre is választ kap közönségünk, miközben megismerkedik stílusikonok titkaival. (Kilétük egyelőre legyen titok.)

    Izgalmas kulisszatitkok, hasznos tanácsok, stílus- és viselkedési tudnivalók várják a Bencs Villa közönségét október 26-án, kedden 17.30-tól – gazdagon illusztrálva.

    Férfiaknak és hölgyeknek egyaránt kihagyhatatlan!

    Kedves Nézőink!

    Amennyiben problémát észlelnek jegy- vagy bérlet online vásárlása során, kérjük, próbálják meg az oldal elérést egy másik böngésző felületről, vagy a jegy.hu oldalon lévő bal alsó sarokban található chat-ablakot vegyék igénybe!

    Ott azonnal segítséget nyújtanak a probléma elhárításában!

    Köszönjük együttműködésüket és megértésüket!

    Ajánlatunk


    „Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

    Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

    Ajánló


    Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

    Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016