• Program


    A túlélő dala

    A túlélő dala

    Tervezett évadzáró előadásunk, Tompos Kátya - Hrutka Róbert: Mesék Európából című koncertelőadása a művésznő elhúzódó betegsége miatt sajnos nem jöhet létre. Kátyának közönségünk és társulatunk nevében javulást és gyógyulást kívánunk e nehéz helyzetben!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. május 5. péntek, 19:00

    A TÚLÉLŐ DALA

    A produkció menedzsmentje, Hrutka Róbert zeneszerző és színházunk kérésére az ország egyik legismertebb, a Nemzeti Színház művésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja, UDVAROS DOROTTYA sietett színházunk és a nézők segítségére.

    Sokak kedvence, a legendás és ikonikus színésznő, Udvaros Dorottya, sok-sok meghatározó és véleményformáló film főszereplője, számtalan szakmai díj birtokosa a Majdnem valaki c. albumára épülő zenés utazással áll színpadra, melyben a csodás és néha szórakoztató emberi történetek Bereményi szemüvegén keresztül mutatják meg, milyen is ez a kor, amiben létezünk, szeretünk, élünk, vagy csak TÚLÉLÜNK.

    Az est dalszövegeinek szerzője Bereményi Géza Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas magyar író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező.

    Zenéjét Hrutka Róbert az Artisjus és Fonogram-díjas zenész, énekes, zeneszerző írta. Egyéniségek nagy találkozása a színpadon, egy kihagyhatatlan zenei élmény, zene, szöveg, és előadásmód tökéletes egysége, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

    SZEREPOSZTÁS
    A zenekar tagjai:
    Hrutka Róbert – gitár, ének, az album zeneszerzője
    Markó Ádám – dobok
    Fehérvári Attila – basszusgitár
    Kalmus Felicián – cselló
    Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek

    Ajánlatunk


    40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

    Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    Ajánló


    Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból…

    Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016