• Program


    Aktuális előadások



    Az est házigazdája, Kovács Zoltán kreatív vegán séf 30 éves szakmai tapasztalattal és 15 éves vegán múlttal rendelkezik. Szakmai vezetésével a Napfényes Étterem Közép-Európa legrangosabb vegán à la carte vendéglátóhelyévé vált. A Napfényes Vegánséf YouTube csatorna feliratkozóinak száma hamarosan eléri a huszonötezer főt.
    Tölts el egy élménydús estét a pároddal, barátaiddal együtt és a közös alkotás és vacsora során fedezd vel a vegán konyha tápláló sokszínűségét!

    PROGRAM:
    – anyagismeret, beszerzési források
    – főzéselméleti alapismeretei
    – gyakorlati módszerek
    – vágástechnikák
    – egyéb konyhatechnológiai eljárások
    – egyéni és csoportos előkészítés, főzés
    – közös vacsora

    MENÜ*:
    – Zöldségkrémleves pirított magvakkal
    – Szejtánkészítés – gyúrás, főzés, vágás, panírozás, sütés
    – Gabonafasírt főzése – formázás, sütés
    – Lasagne készítés – bolognai ragu és bechamelmártás
    – Zöldborsófőzelék (gluténmentes)
    – Tavaszi céklasaláta
    – Meggyes-diós piskóta

    * A menü változtatásának jogát fenntartjuk!

    IDŐPONT: 2024. november 5. kedd, 17:00–21:00
    HELYSZÍN: 1143 Budapest, Gizella út 36. (korábbi Borostyán Bistro)
    AJÁNDÉK: az ételek nyomtatott receptje

    Az előre megvásárolt jegyek visszaváltása kizárólag akkor áll módunkban, ha a rendezvény vis maior vagy a nem elegendő létszám miatt elmarad.
    Korhatár: 15 év
    Létszám: min. 7 fő, max. 18 fő.

    Kovács Zoltán, a Napfényes Étterem kreatív vegán séfje:
    „Több mint 15 éve tértem át vegán életmódra, és azóta a szervezetemet sokkal természetesebbnek, tisztábbnak, könnyebbnek érzem. Hivatásos szakácsként is kihívást jelentett az áttérés az új alapanyagokra, azok változatos és ízletes elkészítésére. Kitartásomban mély elhatározásom segített és adott erőt a folytonos megújuláshoz, és tudom, hogy eddigi életem egyik legmeghatározóbb, legbölcsebb döntése volt a teljes szemléletváltás az életmód és a konyhaművészet terén.
    A szakács vizsgát a Gundel Károly Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakképző Iskolában tettem le 1992-ben, majd ugyanitt megszereztem a cukrász és felszolgáló képesítést is. Ezt követően pedig a KVIF Vendéglátó Szakmenedzser felsőfokú képzést is elvégeztem.
    2008 óta irányítom a Napfényes Étterem konyháját, amely folyamatos fejlődésre, változásra ösztönöz. 2010 óta tartok rendszeresen főzőtanfolyamokat, workshopokat, és hívnak élő televíziós műsorokba bemutató főzésre, kóstoltatásra, ez idáig több mint 100 alkalommal.
    3 éves a Napfényes Vegánséf YouTube-csatorna, ahol pedig közel 200 receptvideó áll mindenki rendelkezésére.
    Munkatársaimmal, barátaimmal azért dolgozunk, hogy minél több emberhez eljusson a vegán szemlélet, és megtapasztalják a tiszta növényi táplálkozás előnyeit. Igyekszünk úgy elkészíteni az ételeket, hogy azok gasztronómiai élményt nyújtsanak, emellett egészségesek és táplálóak is legyenek. Fontos, hogy mindannyian, akik a Napfényes Étteremben dolgozunk, legalább a vegetárius életmódot követjük, mert hisszük, hogy így válhatunk igazán hitelessé és követendővé a világban.”

    SZERETETTEL VÁRUNK!
    Kovács Zoltán és a Napfényes Főzőworkshopok munkatársai

    Ajánló


    Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél…

    Ismerd meg közelebbről a képzőművészetünk remekeit, a Magyar Nemzeti Galéria történetét, és gyönyörködjünk együtt a Budavári Palota kupolájából elénk táruló…

    Discover 800 years of history as you embark on a guided walking tour in Budapest. Explore the highlights of Buda…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016