• Program


  Advent a Hargitán

  Advent a Hargitán

  A Hargita zord hegyei között éli életét a korán megözvegyült Bódi Vencel. Ide, a havasokba várja haza messzire szakadt övéit, de hiába. Itt bontakozik ki két fiatal tiszta, örömre készülő szerelme, ami ha kell, a halált is legyőzi. Itt találkozik a múlt és a jelen, a hűség és megbocsátás, az önzés és a hit, a szeretet és a sosem múló remény.

  Aktuális előadások  Sütő András: Advent a Hargitán
  színjáték, két részben

  A lelkünkhöz szól és gondolkodóba ejt Székelyföld különös, misztikummal, néphagyományokkal teleszőtt világa. Az isteni akaratban rendíthetetlenül hívők, ám az Úr döntéseivel mégis folyton pörlekedők világa ez. Itt a térképen feleslegesen keresett, mert valójában bennünk lévő Kis Romlás és Nagy Romlás mellett, a Hargita zord hegyei között éli életét a korán megözvegyült Bódi Vencel. Ide, a havasokba várja haza messzire szakadt övéit, de hiába. Itt bontakozik ki két fiatal tiszta, örömre készülő szerelme, ami ha kell, a halált is legyőzi. Itt találkozik a múlt és a jelen, a hűség és megbocsátás, az önzés és a hit, a szeretet és a sosem múló remény. Itt, ahol a tragédia és a csoda kézen fogva jár.

  Szereposztás:
  Sütő András........... Szarvas József  (Jászai Mari-díjas, Érdemes és Kiváló művész)
  Zetelaki Dániel....... Jakab Csaba
  Zetelaki Gábor....... Hajdu Tibor
  Árvai Réka............. Tarpai Viktória
  Bódi Mária............. Varga Fekete Kinga

  rendező: Susán Ferenc (Vastaps-díjas, T. Pataki emlékgyűrűs)
  dramaturg: Sándor Zoltán (Balassi-díjas)
  díszlet- és jelmeztervező: Pallós Nelli
  rendezőasszisztens: Nagy Sára

  Az előadás a Zenthe Ferenc Színház, a Váci Dunakanyar Színház és a Móricz Zsigmond Színház koprodukciójában készül.
  Játékidő: 134 perc

  Ajánló


  TRACCS! Elismert • Motiváló • Példamutató • Sikeres …emberekkel beszélgetünk… mindenről, amiről szeretünk…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016