• Program


    Adventi barangolás Szentendrén

    Adventi barangolás Szentendrén

    Advent első vasárnapján Szentendrén barangolunk. Estig maradunk, megnézzük Szentendre nevezetességeit (idegenvezetéssel), megismerjük történetét, jeles alakjait, az ünnepi díszbe öltöztetett Dumtsa Jenő utcát és Fő teret. Persze az elbűvölő kis adventi vásárt is, ahol lehet nézelődni, enni, inni, vásárolni.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. november 28. vasárnap, 14:00

    Szentendre különleges műemléki belvárosa szemet gyönyörködtető. A varázslatos hangulatú szűk, kanyargós, gyakran lejtős utcáival, több templommal és ódon házakkal, melyekben múzeumok, galériák, vendéglők, kicsi boltok hívogatják az embereket. Nem véletlenül nevezték el Szentendrét ékszerdoboznak.
    Szentendre, a festők városa, Szentendre a templomok városa is, és úgy is ismerhetitek, hogy a szerb város.
    Adventi barangolásunk során feltérképezzük a hangulatos kis utcákat miközben megismerkedünk Szentendre hírességeivel, többek között Barcsay Jenővel, akinek Művészeti anatómia könyvéből a mai napig világszerte tanulnak, Kovács Margittal, aki nem Szentendrén lakott, de múzeuma mégis itt található (vajon miért?), a Ferenczy-család tagjaival, akik mind művészek voltak, Dumtsa Jenővel, akiről még életében utcát neveztek el, Czóbel Bélával és nála kevésbé ismert feleségével, Modok Máriával.
    Megtudjuk, hogy mi az a „kávédaráló”, hol a legfinomabb a lángos, kik és hogyan építették fel a várost, milyen a szentendrei bor, és pár szerb és karácsonyi hagyományt is felelevenítünk szóban.

    Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 350 Ft/fő (a helyszínen fizetendő)
    A séta időtartama kb. 2-2,5 óra
    Találkozó: Szentendrén a HÉV állomáson kezdés előtt 5-10 perccel Utazás egyénileg.
    Térkép: https://goo.gl/maps/6AxM1m68nrm8TT7N6

    Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445

    Amennyiben nyitva van a Belgrád székesegyház, lehetőség lesz megnézni idegenvezetéssel (csak aki szeretné, semmi sem kötelező!). Számíts belépődíjra, amit a helyszínen kell kifizetni.

    Az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
    Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR1O6r5XmYj_Lio6ZAOhsq91TLogVUSnEZDXEzbe0i-eyTxV9ohA-c4bzCQ

    ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR2cyXWG2BCrxZSXDKZLt0HKIjYCReLCc6BqpVkWe6_NWblaG3xN-8aO818

    Légy szíves olvasd el!

    A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

    Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudunk neked biztosítani a készülékhez.

    A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
    Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren: facebook.com/barangolobk.

    Legyél Te is Barangoló!

     

     

    Ajánlatunk


    Kata és Bianca egy gazdag páduai úr lányai. Egyik szelíd, mint a galamb, de a másik vad, indulatos, csípős nyelvű, fékezhetetlen. A kisebbiknek akad is kérője bőven, de apja nem adja férjhez addig, míg a nagyszájút el nem veszi valaki. Hiába a sok kérő, Makrancos Kata senkinek nem kell. Ebben a kilátástalannak tűnő helyzetben jelenik meg Petrucchio, akit nem riaszt vissza a feladat. Elhatározza, hogy megzabolázza a gazdag, csinos, vonzó hárpiát.

    A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

    A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

    Ajánló


    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

    Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

    Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016