• Program


  Ajándékcsomag Pároknak

  Ajándékcsomag Pároknak

  Mindenkinek szüksége van egy kis romantikára, közös élményekre, bensőséges pillanatokra, akár egy jól összeszokott párosról, ifjú házasokról vagy friss kapcsolatról legyen is szó.

  Aktuális előadások


  Ajándékcsomag Pároknak

  Az egymással töltött idő a legszebb ajándék, különösen, ha minőségi tartalommal töltik meg. A közös döntés lehetőségét kínáljuk, válasszanak együtt!

  Az ajándékcsomag érvényességi ideje a voucher felső részén szerepel, amely a vásárlástól számítva 12 hónap. Az élményajándék csomag beváltása annak érvényességi idején belül egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

  A választható programok listája időnként változhat például az évszakok miatt. Illetve kerülhetnek fel új programok és szűnhetnek meg korábbi programok. Az ajándékcsomag beváltásakor az aktuális listából lehet választani, ami számos színes programot tartalmaz.

  Az élményajándék csomag beváltása egy alkalommal történhet és a csomagban található élmények közül egy program választható.

  Választható programok
  Páros borkóstoló a Holdvölgy Pincészetben-Exkluzív borsor
  „Éljen az ifjú pár” pálinka túra, nászajándék pálinkás pohárral
  Párban szép az élet! Párkapcsolati élményprogram terápiás kutyákkal
  Rejtélyes Vacsora-Szerepjáték Est Budapesten
  Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra

  Ajánló


  Járd be velünk az újjászületett Lovardát a pincétől a padlásig, hogy megismerd az épület történetét és kulisszatitkait is!

  Lackfi János költő vezetésével körbejárva láthatjuk felvillanni e falak között az írói jubileumát ünneplő Jókait, mindenki Sissi királynéját, a virtuóz…

  Vedd ölbe, ringasd, énekelj! – ezzel a gondolattal hívjuk a kisgyermekes családokat három év alatti gyerekekkel a Ringató-foglalkozásokra, ahol cél…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016