• Program


    Ájlávjú

    Ájlávjú

    A szerzők „jókedvű musical-revüként” fémjelezték darabjukat, a kiváló zenei anyag remek jelenetekkel és sziporkázó humorral ötvöződik, ahol a kacagást olykor bensőséges, szeretetteljes pillanatok szakítják félbe.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 10. szombat, 19:00

    Ájlávjú

    Az Ájlávjú - Te édes, de jó vagy, légy más! című musical-revüt (I Love You, You're Perfect, Now Change) a világ számos színházában nagy sikerrel mutatták be. Joe DiPietro szövegét és Jimmy Roberts muzsikáját 1995-ben mutatták be először.
    1996-ban pedig Off-Broadway bemutatóként a második leghosszabb ideje futó musical címét is bezsebelte.

    A szerzők „jókedvű musical-revüként” fémjelezték darabjukat, a kiváló zenei anyag remek jelenetekkel és sziporkázó humorral ötvöződik, ahol a kacagást olykor bensőséges, szeretetteljes pillanatok szakítják félbe.

    Ajánlatunk


    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

    A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

    Ajánló


    „Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

    Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016