• Program


    ALADDIN

    ALADDIN

    A mesés keletet idéző történetben megelevenedik Aladdin, az ifjú, aki rátalálva egy varázsgyűrűre, majd egy különleges lámpásra, annak megdörzsölésével egy dzsinnt idéz meg, aki minden kívánságát teljesíti.
     több

    Aktuális előadások



     A fordulatokban gazdag musicalben a jó és rossz harca, a hihetetlen varázslatok és a misztikus keleti világ csodái váltakoznak, melyet a Nemzeti Lovas Színház művészei tesznek igazán fordulatokban gazdaggá.

    • Az előadás szabadtéren, a Lovagi Arénában kerül megtartásra. Az esti kezdés miatt javasoljuk, hogy hozzon magával hosszú ruhát és a tökéletes kényelem érdekében ülőpárnát, esetleg plédet!
    • A korábbi évek tapasztalatai alapján a helyek hamar elfogynak, így javasoljuk, hogy jegyét elővételben vásárolja meg, hogy biztosan részt vehessen majd az előadáson!  

     

     

    Ajánló


    Kukorica Jancsi és Iluska klasszikus történetét a Roxínház új köntösbe öltöztette, és újrahangszerelt zenével állította színpadra. A látványos koreográfiák és…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016