• Program


    Alen Islamovic koncert
    3

    Alen Islamovic koncert

    Szeptember harmadikán Hercegszántón kétórás élő koncerttel eleveníti fel Alen Islamovic legendás Balkáni slágereit!

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 3. szombat, 20:00

    Alen Islamovic koncert

    Alen Islamovic a volt Jugoszlávia két meghatározó zenekarának a Divlje Jagode és a Bijelo Dugme énekes frontembere. A balkáni háború kirobbanása után a Bijelo Dugme zenekar feloszlik, Alen szülőfalujába Bihacba költözött majd a boszniai háború kezdetekor Zágrábba menekül ahol három szóló albumot készít. 2005 ben Alen három nagy búcsúkoncerten vett részt a Bijelo Dugméval Szarajevóban, Zágrábban és belgrádban több százezer ember előtt.

    Ajánlatunk


    Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy mit keresnek benne tündérek? Az előadás során erre is fény derül!

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016