• Program


    Állatok Világnapja

    Állatok Világnapja

    Az állatok világnapja alkalmából egész nap állatsimogató, kézműves foglalkozások, arcfestés, ugrálóvár és színes programok, előadások várják a kicsiket és a nagyokat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 30. szombat, 10:00

    A részletes programunk:
    10:00 - Családi táncház a Téka együttessel (Támogatás: )
    11:00 - Gerzson, a ganajtúró bogár házasodik –Bagárháton bemutatók
    Gerzson, a Bogárréten élő tavaszi álganéjtúró bogár, feleségül kéri Erzsókot, a ganéjtúró bogár leányt. Azonban Erzsók csak akkor megy feleségül Gerzsonhoz, ha a bogár legény a Földön élő rokon bogarak által készített golyókból hoz neki….
    14:00 - Pesterzsébet - Kapitánypusztai Kutyaiskola bemutatója
    15:00 - Mazsola – Fabula Bábszínház előadása (Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek meg a bábszínpadon. Az előadás Bálint Ágnes eredeti meséje alapján)
    Könyvtár program: diavetítés –Történetek a Futrinka utcából

    Ajánlatunk


    Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

    A boldogságot, a szerelmet, a szeretetet széles e világon, számtalan kalandon keresztül hajszoló, a végső békét azonban mégiscsak kedvese karjai között meglelő Peer Gynt a 19. századi drámairodalom egyik legösszetettebb alakja. A darab színrevitele és befogadása mindig kivételes erőpróba a rendező és néző számára egyaránt.

    Ajánló


    A Koyaanisqatsi sikere után az amerikai rendező, Godfrey Reggio műhelyében megszületett a Qatsi trilógia.

    Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016