• Program


  Alma Együttes családi koncertje
  2

  Alma Együttes családi koncertje

  A koncertműsor ma már számos az ő nevükkel is fémjelzett dallal bővült, de nem maradhatnak ki a repertoárból a régi nagy kedvencek sem, úgy mint a Nád a házam teteje, a Mennyi selymes puhaság, vagy a Ma van a szülinapom.

  Alma Együttes családi koncertje

  Az Alma Együttes, kezdetben felnőtteknek zenélt, de egy véletlen felkérés kapcsán olyan sikeres gyerekkoncertet adtak, hogy azon nyomban több másik felkérés is érkezett és rövid időn belül azon kapták magukat, hogy már csak szinte gyerekkoncertjeik vannak. Ezért mondják, hogy a gyerekek választották őket.
  Sikerük kulcsa a -a jó zenék és a kicsiket és nagyokat is egyaránt megmozgató műsoruk mellett- a gyermeki játékosságban, a színpadon is átütő őszinteségben és önfeledtségben rejlik.

  Buda Gábor, a 22 évvel ezelőtt megalapított Alma Együttes ötletgazdája, frontembere, énekese és zeneszerzője 2018 augusztusában új zenei alapokra helyezte az általa kialakított hangzást. Két kiváló zenész érkezett a zenekarba Berkesi Alex basszusgitáros és Ránki András billentyűs személyében, akik nem csak virtuóz hangszeres játékukkal, de nagyszerű énektudásukkal, humorukkal és kreativitásukkal is erősítik a produkciót. A koncertműsor ma már számos az ő nevükkel is fémjelzett dallal bővült, de nem maradhatnak ki a repertoárból a régi nagy kedvencek sem, úgy mint a Nád a házam teteje, a Mennyi selymes puhaság, vagy a Ma van a szülinapom.

  A csapat számos Fonogram jelöléssel, arany és platinalemezzel büszkélkedhet.
  Dalaik több mint 300 milliós  youtube letöltéssel büszkélkedhetnek.

  Legsikeresebb daluk, a Ma van a szülinapom, a leggyakrabban megosztott hazai tartalom a Facebookon.

  Olyan sikeres rajzfilmzenéket írtak, mint a Bogyó és Babóca sorozat, főcímdalt készítettek a Khumba című 3D-s animációs rajzfilmhez, valamint számos nagy céggel működtek együtt az évek során, elsősorban a környezetvédelem terén.

  A zenekar évi 200-250 teltházas koncertet ad itthon és külföldön.

  Esőnap: augusztus 30. 18:00

  Ajánló


  Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél

  Az idei világjárvány miatt sajnálatos módon a III. Orosz Zenei Fesztivál teljes programja…

  Bertrand Barnier egyszerű párizsi szappangyáros. Van némi, az évek során összegyűjtögetett vagyona, egy…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016