• Program


  Álomutazó
  3

  Álomutazó

  Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.
   több

  A történet

  A Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.  Szereplők:
  Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zsédenyi Adrienn (Zséda), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve és még sokan mások.

  Rendező és koreográfus: Juronics Tamás
  Vizuál rendező: Herendi Gábor
  Író: Vinnai András, Hegedűs Bálint
  Zeneszerző: Rakonczai Viktor
  Dalszövegíró: OrbánTamás
  Díszlettervező: Rajcsány Balázs
  Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
  Tánckar: Szegedi Kortárs Balett

  Producer: Illés Gabriella

  Olvasd el az interjúnkat Illés Gabriellával! >>>

  Ajánló


  A Felnőtt jegy 14 éven felüliek belépését biztosítja. Egyre közeledik az ország egyik…

  2019. április 20-tól szeptember 8-ig Nyáron szárnyra kel a Fővárosi Nagycirkusz a világhírű…

  A Párizs Éjjel a harmincas évek perzselő varietévilágát tárja elénk, annak minden érzékiségével,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016