• Program


    Aktuális előadások



    Amorf Ördögök
    Minibár és a Celluxbetyár

    Hét év után, 2024 nyarán újra összeáll az önmagát kacatpop stílusba soroló legendás magyar együttes, az Amorf Ördögök. Ismét egy színpadon látható az alapító-szövegíró-énekes, Tariska Szabolcs és állandó zeneszerző társa, Tövisházi Ambrus billentyűs-énekes, illetve természetesen Péterfy Bori, aki később szólóelőadói pályafutását is Tövisházi-Tariska-dalokkal kezdte. Vendégként pedig Kulka Jánost is láthatjuk-hallhatjuk.

    A gimnáziumi zenekarként indult Amorf Ördögök a 21. századi magyar popzene egyik kulcszenekara. A koncert címe - Minibár és a Celluxbetyár - a zenekar három kiadott albumára utal. A 2000-ben megjelent Betyár a Holdon, a két évvel későbbi Molylepke Minibár és a 2005-ös Cellux-szimfónia dalaiból áll össze a műsor. A kísérőzenészek mind ismerősek lehetnek a hét évvel ezelőtti visszatérő koncertek felállásából: ezúttal is Gáspár Gergely dobos, Drapos Gergely basszusgitáros, Mészáros Ádám gitáros, Tompa Ákos trombitás és Pápai István ütőhangszeres kíséri a triót. A zenekar óriási örömére Kulka János is énekel egy dalt vendégként ezen a különleges estén. Vendégszereplése nem meglepő, ha tudjuk, hogy a Tariska-Tövisházi szerzőpáros jegyzi a színészlegenda Pálmaszív címmel nemrég megjelent albumának dalait. De milyen zenét is játszanak az Amorf Ördögök valójában? Kuplékból, operettekből, a hatvanas évek esztrád-kislemezeinek világából, tangóból, érzelmes balladákból és saját definíciójuk szerint hiphop-szobadiszkóból összegyúrt egyvelegük úgy idézi meg az elmúlt évszázad zenéjét, hogy közben táncolni is lehet rá, és nevetni is lehet rajta. Az Amorf Ördögök zenéje olyan játékos időkapszula, amelyben egy sosemvolt kor romantikája és a jövő űrhangjai jól megférnek egymás mellett.

    Amorf Ördögök:
    ének: Péterfy Bori
    basszusgitár: Drapos Gergely
    dob: Gáspár Gergely
    gitár: Mészáros Ádám
    ütőhangszerek: Pápai István
    ének: Tariska Szabolcs
    trombita: Tompa Ákos
    ének, billentyűk: Tövisházi Ambrus

    Vendégek:
    ének: Kulka János
    gitár: Eichinger Tibor
    gitár: Kukola Mihály

    Fotó: Pandur-Balogh Norbert
    Rendező: Müpa

    Ajánló


    2024. június 22-ére Pásztor Annáék nagyobbat álmodtak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint eddig valaha! Az elmúlt 20 évük eklektikusan dús…

    Palya Bea a Selymeim sorozatában a számára jelentős, inspiráló női előadókat, énekes-dalszerzőket látja vendégül, mutatja be a hazai közönségnek.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016