• Program


  Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)
  2

  Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)

  Az énekvirtuóz Andreas Schaerer és parádés együttese, a Hildegard lernt fliegen a The Waves Are Rising, Dear! címet viselő, új albumának turnéja során érinti az Opus Jazz Clubot, ahol mindig szívesen látott vendég megannyi emlékezetes koncertje után. A hatalmas energiával bíró, híres sextet bebizonyítja, hogy a komolyság és a humor nem zárja ki egymást a zenében.

  Aktuális előadások  Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)

  Közreműködik:
  Andreas Schaerer - ének
  Andreas Tschopp - harsona
  Matthias Wenger - fuvola, szoprán- és altszaxofon
  Benedikt Reising - bariton- és altszaxofon, basszusklarinét
  Marco Müller - nagybőgő
  Christoph Steiner - dobok, marimba

  Az énekvirtuóz Andreas Schaerer és parádés együttese, a Hildegard lernt fliegen a The Waves Are Rising, Dear! címet viselő, új albumának turnéja során érinti az Opus Jazz Clubot, ahol mindig szívesen látott vendég megannyi emlékezetes koncertje után. A karizmatikus, svájci származású Andreas Schaerer korunk legizgalmasabb és legeredetibb jazzénekesei és zeneszerzői közé tartozik. A zenei élet világszerte fejet hajt kreativitása előtt, jóllehet, ő soha nem hívná magát hangakrobatának, ahogyan egyébként gyakran jellemzik őt kiemelkedő technikai kifinomultsága és intelligenciája okán. A Hildegard lernt fliegen utoljára hat éve jelentetett meg stúdióalbumot The Fundamental Rhythm of the Unppolished Brains címmel. A The Waves Are Rising, Dear! című albummal azonban – mely a nagy presztízsű ACT Music kiadó égisze alatt jelent meg – új vizekre evez. "Olyan időket élünk, ami bővelkedik a lehetőségekben, de nagy kérdésekkel és kihívásokkal is szembe kell néznünk. Mindezen külső tényezők összefonódása alakította azt, ahogy a zeneszerzésre, szöveges tartalomra és általánosságban véve a zenére ma tekintek" – mondta Andreas, aki az új albumon szereplő szerzemények szövegeit is jegyzi, egy kivételével, melyet a brit rapper és altszaxofonos Soweto Kinch írt. Andreas elárulta, a dalok saját élményeken alapszanak, azonban szándékosan olyan zenei dramaturgia mentén állították össze őket lemezzé, hogy a hallgató saját életeseményeit is felidézhesse általuk. A hatalmas energiával bíró, rendhagyó színpadi performaszairól híres sextet tehát ezzel a lemezanyaggal ismét bebizonyítja, hogy a komolyság és a humor nem zárja ki egymást a zenében, éppen ellenkezőleg: egymást erősítik.

  FIGYELEM!
  A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
  Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
  Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

  Ajánló


  "Nekünk a közönség a legfontosabb. Ti vagytok a Neoton igazi bázisa, akik az…

  Koncz Zsuzsa a magyar popzene egyik ikonja tizenharmadik budapesti nagykoncertjére készül 2021. október…

  Estas Tonne 2020-as nemzetközi őszi turnéja a járványhelyzet miatt a 2021-es évre tolódva…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016