• Program


    Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)
    2

    Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)

    Az énekvirtuóz Andreas Schaerer és parádés együttese, a Hildegard lernt fliegen a The Waves Are Rising, Dear! címet viselő, új albumának turnéja során érinti az Opus Jazz Clubot, ahol mindig szívesen látott vendég megannyi emlékezetes koncertje után. A hatalmas energiával bíró, híres sextet bebizonyítja, hogy a komolyság és a humor nem zárja ki egymást a zenében.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2021. január 29. péntek, 20:00

    Andreas Schaerer And Hildegard Lernt Fliegen (CH)

    Közreműködik:
    Andreas Schaerer - ének
    Andreas Tschopp - harsona
    Matthias Wenger - fuvola, szoprán- és altszaxofon
    Benedikt Reising - bariton- és altszaxofon, basszusklarinét
    Marco Müller - nagybőgő
    Christoph Steiner - dobok, marimba

    Az énekvirtuóz Andreas Schaerer és parádés együttese, a Hildegard lernt fliegen a The Waves Are Rising, Dear! címet viselő, új albumának turnéja során érinti az Opus Jazz Clubot, ahol mindig szívesen látott vendég megannyi emlékezetes koncertje után. A karizmatikus, svájci származású Andreas Schaerer korunk legizgalmasabb és legeredetibb jazzénekesei és zeneszerzői közé tartozik. A zenei élet világszerte fejet hajt kreativitása előtt, jóllehet, ő soha nem hívná magát hangakrobatának, ahogyan egyébként gyakran jellemzik őt kiemelkedő technikai kifinomultsága és intelligenciája okán. A Hildegard lernt fliegen utoljára hat éve jelentetett meg stúdióalbumot The Fundamental Rhythm of the Unppolished Brains címmel. A The Waves Are Rising, Dear! című albummal azonban – mely a nagy presztízsű ACT Music kiadó égisze alatt jelent meg – új vizekre evez. "Olyan időket élünk, ami bővelkedik a lehetőségekben, de nagy kérdésekkel és kihívásokkal is szembe kell néznünk. Mindezen külső tényezők összefonódása alakította azt, ahogy a zeneszerzésre, szöveges tartalomra és általánosságban véve a zenére ma tekintek" – mondta Andreas, aki az új albumon szereplő szerzemények szövegeit is jegyzi, egy kivételével, melyet a brit rapper és altszaxofonos Soweto Kinch írt. Andreas elárulta, a dalok saját élményeken alapszanak, azonban szándékosan olyan zenei dramaturgia mentén állították össze őket lemezzé, hogy a hallgató saját életeseményeit is felidézhesse általuk. A hatalmas energiával bíró, rendhagyó színpadi performaszairól híres sextet tehát ezzel a lemezanyaggal ismét bebizonyítja, hogy a komolyság és a humor nem zárja ki egymást a zenében, éppen ellenkezőleg: egymást erősítik.

    FIGYELEM!
    A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
    Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
    Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

    Ajánlatunk


    Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

    Ajánló


    A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire.…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016