• Program


    ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR

    ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR

    A hangverseny korábban meghirdetett időpontja megváltozott, június 5-e helyett a koncert június 6-án kerül megrendezésre!

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. június 6. kedd, 19:00

    A „zene lelkéről” elnevezett Anima Musicae Kamarazenekart, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő fiatal együttesét köszönthetjük a Csiky Gergely Színház színpadán június 6-án. Az est folyamán Liszt, Grieg és Csajkovszkij válogatott műveit élvezheti a közönség a zenekar és a Liszt-díjas zongoraművész, Balázs János előadásában.

    ELŐADÓK:

    Anima Musicae Kamarazenekar
    Balázs János - zongora
    művészeti vezető: G. Horváth László


    MŰSOR:

    Grieg: Holberg szvit
    Liszt: Magyar fantázia
    Csajkovszkij: Vonósszerenád

    Ajánlatunk


    A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

    „Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

    Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

    Képesek-e arra a hangok, hogy megidézzék egy város látványát, hangulatát, az atmoszférát, amelyet a hely szelleme sugároz? Respighi Róma-triptichonja képes…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016