• Program


  Anya csak egy van - Anyák napi műsor
  2

  Anya csak egy van - Anyák napi műsor

  "Anya csak egy van!" - Anyák napi élő online zenés üzenő műsor.
  Üzenjen édesanyjának énekes művész vendégeink segítségével!

  Anya csak egy van - Anyák napi műsor

  - Szeretne üzenni az édesanyjának?
  - Szeretne üzenni a keresztanyukájának?
  - Szeretne üzenni a nagymamájának?
  - Szeretne üzenni a dédnagymamájának?

  Vásároljon egy anyák napi jegyet és a művészek fogják felolvasni az anyák napi köszöntőjét.

  Amennyiben az üzenet mellett támogatni szeretné az anyák napi programot, akkor válassza az 5000-es jegyet. Támogatását egy kis ajándékkal köszönjük meg az esemény után!

  Jegyvásárlás után küldje el üzenetét nekünk a palladiumszeged@gmail.com e-mail címre, vagy a Palladium Szeged Facebook oldalán.

  Palladium Szeged - Köszöntsük együtt az édesanyákat!

  A fellépő művészek:

  Gőbölös Krisztina

  A Kriszta La Vista és a Csipa és a KISAMERIKA zenekarok énekesnője, alapítója a Super Troupers együttesnek, szereplője az Apáca show című előadásnak a Budapesti Operettszínházban -ami idén újra látható lesz Szegeden is a szabadtéri színpadon. Számos sorozathoz és filmhez adja magyar hangját (Bűbáj herceg és a nagy varázslat, Addams Family - A galád család, Dumbó, Trollok a világ körül).

  Kádár Szabolcs János

  A műsor énekesét tavaly szeptemberben láthattuk a Rómeó és Júlia musicalben a Papp László Sport Arénában. Előtte a szegedi közönség pedig a Titanicban láthatta a Szegedi Szabadtéri Játékokon. A Titanic kíséri őt az útján tovább, hiszen a Veszprémi Petőfi Színházban tovább játszott darabban ő Jim Farell. De A Pál utcai fiúk (Csokonai Színház, Debrecen) és a Rock Suli (Madách Színház, Budapest) című musicalben is láthatjuk őt.

  Ajánló
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016