• Program


    Anyák napi Operettgála

    Anyák napi Operettgála

    A Monarchia Operett évek óta nagy sikerrel vendégszerepel többek között a Szegedi Nemzeti Színházban, az Egri Gárdonyi Géza Színházban, Győrben a Vaskakas Művelődési Központban, Szombathelyen, Kecskeméten, Veszprémben, Miskolcon, Szekszárdon, stb. valamint határainkon túl Erdélyben, Szlovéniában, Görögországban, Oroszországban, Luxemburgban, stb.

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2018. május 20. vasárnap, 19:00

    Gálánkról röviden:

    A Monarchia Operett céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését - évtizedes hagyományainkat őrizve- alkalmazkodva a mai emberek, a mai kor igényeihez. Ennek érdekében fiatalos lendülettel készült látványos produkciókat állít színpadra. Ötvözi a folklórt, a revüt, különböző táncstílusokat, de ezek mellet megőrzi a klasszikus operett alapjait, hagyományait, értékeit. A látványos kavalkádban mindenki megtalálhatja a neki tetsző részeket, melynek egységét a világhírű zenék, az egyedi koreográfiák, látványos jelmezek, profi szólisták, táncosok, zenészek és az operetthez nélkülözhetetlen pompa adja.

    Idei sztárvendégünk: Esztergályos Cecília

    Ajánlatunk


    A Beautiful Confusion ZÓRA váratlan, de intenzív feltűnésének címe is lehetne akár. A kaliforniai születésű és részben ma is Amerikában élő Urbányi Zóra 2021-ben élénk visszhangot váltott ki Kollár-Klemencz László Iszom a bort című dalának feldolgozásával, ami után egymást követték saját szerzeményei.

    1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

    JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia, op. 17 – zenekari részletek (Szerelmi jelenet, Mab királynő-scherzo, A magányos Rómeó, Báli jelenet)

    Ajánló


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

    A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

    GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016