• Program


  Anyám az őrületbe kerget
  4

  Anyám az őrületbe kerget

  Az Anyám az őrületbe kerget, Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével.

  Aktuális előadások

  Az Anyám az őrületbe kerget története
  a Liliom Produkció előadása

  Kihalnak-e a pingvinek a vakutól? Stílusos-e műanyag evőeszközt lopni a Csendes-óceán felett? De legfőképp: milyen lehet egy legkevésbé sem hétköznapi anya lányaként felnőni? Az Anyám az őrületbe kerget, Tallós Rita és Barbinek Paula kétszemélyes előadói estje igazi bátor kísérlet, mely megteremti saját színpadi műfaját. A stand up comedy vagány humora keveredik a társalgási színdarabok frappáns replikáival és a családi drámák szívszorító személyességével. “Ez a darab az anya-lánya kapcsolatról szól. Arról a harcról, ahogy egy lány meg akar felelni, vagy nem akar megfelelni, ahogy szeretne, és mégsem szeretne hasonlítani az anyjára.” A Liliom Produkció legújabb darabjában a színészek saját élettörténetüket fűzik össze az amerikai Sue Fabisch által írt szórakoztató, önéletrajzi ihletésű szöveggel, mindezt sok-sok humorral és kedvességgel fűszerezve. Ahogy Tallós Rita fogalmaz: “Úgy gondolom, ezt a vígjátékot szeretni fogja a közönség, hiszen megint egy olyan tabutémához nyúltunk, ami hiányzik a színházak palettájáról, és mindenkit megérint.

  Szereplők:
  Pamela.............. Barbinek Paula
  Rose.................. Tallós Rita

  Rendező: Szőlőskei Timea
  Írta: Závada Péter, Ürmös Zsolt és a Liliom Produkció

  Dramaturg: Závada Péter
  Koreográfia: Tallós Andrea
  Zene: Lombos Márton
  Látvány: Fodor István
  Jelmez: Colorado Fashion
  Világítás: Kovács Dávid
  Rendező munkatársa: Varga Miklós
  Súgó: Dobos Erika
  Fotó: Török Dániel

  Ajánló


  Egy egész népet fogva tart a kollektív bűntudat egy olyan bűn miatt, amit…

  Spiró György így ír nagysikerű komédiájáról: „A keresztény középosztály legjobbjairól írtam meg a…

  Az opera Rodolfo és Mimi szerelmének megrázó története. Rodolfo, aki egy hideg padlásszobában…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016