• Program


    Anywhere with you (Nous les coyotes)

    Anywhere with you (Nous les coyotes)

    Francia dráma, 2018, 87’
    R.: Hanna Ladoul, Marco La Via | Sz.: Morgan Saylor, Mc Caul Lombardi
    Angol nyelven, francia felirattal
     több

    Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. január 28. kedd, 18:30

    Anywhere with you

    Francia dráma, 2018, 87’

    R.: Hanna Ladoul, Marco La Via | Sz.: Morgan Saylor, Mc Caul Lombardi

    Angol nyelven, francia felirattal

    A húszas éveik elején járó Amanda és Jake Los Angelesben próbál szerencsét. De persze semmi sem úgy történik, ahogyan azt előre elképzelték. Az angyalok városában már a legelső nap meglepetések és kemény megpróbáltatások elé állítja őket.


    Még több program a Francia Intézet oldalán: www.franciaintezet.hu


    Nous les coyotes

    Comédie, Drame, 2018, 87’

    Pays de production:  France

    R.:  Hanna Ladoul, Marco La Via

    Avec :  Morgan Saylor, Mc Caul Lombardi

    Anglais, sous-titré en français

    Amanda et Jake ont la vingtaine et veulent commencer une nouvelle vie ensemble à Los Angeles. Rien ne se passe comme prévu pour le jeune couple. Leur première journée dans la cité des anges va les emmener de déconvenues en surprises d’un bout à l’autre de la ville.


    Plus de programmes de l'Institut français sur www.franciaintezet.hu

    Ajánlatunk


    Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

    Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet abszurditása? Nem véletlen. A világirodalom egyik legizgalmasabb magányos hőse ihlet minket, egy szélmalmokkal, és a valódi bűnnel szembeszálló szent fantaszta, az igazság groteszk bajnoka. Hogyan reagál a társadalmunk egy alig hetven kilós önjelölt huszárezredre? What would Kinizsi do?

    Ajánló


    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

    A fiatal amerikai orgonaművész, Bryan Anderson a Pennsylvania Államban megrendezett 2023-as Longwood Gardens Nemzetközi Orgonaverseny nagydíjasa. „Briliáns” és „első osztályú”…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016