• Program


    A.P. Csehov: Sirály

    A.P. Csehov: Sirály

    Az előadásban emberi sorsokban mutatkozik meg generációk harca, a világok háborúja. Fókuszba kerül a lélektani elemek feltérképezése, mely egyszerre szórakoztató és tanulságos.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2023. július 15. szombat, 20:30

    A.P. Csehov: Sirály

    A Feledi Project táncszínházi előadása

    Előadók:

    Nyeste Adrienne, Kaiser Fruzsina, Jenei Lilla, Guzmics Petra, Nagy Csaba, Gyugos Dominik, Keresztes Patrik, Kalmár Attila, Takács Lacek, Julien Klopfenstein

    Festőművész: Bánki Ákos
    Zene: Mester Dávid, Farkas Bence
    Díszlettervező: Minorics Krisztián
    Jelmeztervező: Bati Nikoletta
    Fénytervező: Pető József

    Rendező-koreográfus: Feledi János

    A beteljesületlen lehetőségek világát tárja elénk. Egy olyan világot, amelyben mindvégig megvannak az értelmes cselekvés kilátásai, az álmodozók mégsem tudnak mit kezdeni magukkal, s ezért alulmaradnak a valósággal szemben. A szereplők nem a jelenben élnek. Életüket mintegy elhalasztják és csak a jövőről ábrándozva élik meg igazán, de mintha nem ismernék fel a két idősík kapcsolatát, valójában sohasem lépnek a jövő felé, vagyis ők maguk felelősek a sorsukért.

    Ajánlatunk


    zenés játék két részben

    A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

    Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére mindenre fény derül, amennyiben aktív részvevői lesznek a bűnügy megoldásának.

    Ajánló


    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

    Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

    A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016