• Program


    Arckép-Élőben

    Arckép-Élőben

    Több száz mélyinterjú, televíziós és rádiós beszélgetés áll Kadarkai Endre háta mögött. Őt csak egy dolog érdekli: az ember.
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. október 30. péntek, 19:00

    Több száz mélyinterjú, televíziós és rádiós beszélgetés áll Kadarkai Endre háta mögött. Őt csak egy dolog érdekli: az ember.

    Vendégek:

    2020.02.28. - Stohl András,
    2020.03.27. - Gálvölgyi János,
    2020.04.24. - Scherer Péter

    A Hatszín Teátrumban induló sorozatban havonta egy elismert, népszerű személyiséget próbál meg közelebb hozni hozzánk. Olyan témák is szóba kerülhetnek majd, amelyeket tévében, vagy rádióban nem biztos, hogy érintenénk. Bensőséges, egyedi hangulatú beszélgetések tanúi lehetünk, hiszen az estéről nem készül felvétel. Legyen részese egy arckép születésének élőben.


    Ajánló


    Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

    Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016