• Program


  Art Market Budapest / LISZT ÜNNEP 2021

  Art Market Budapest / LISZT ÜNNEP 2021

  Nemzetközi kortárs képzőművészeti vásár

  Kiemelt programok:

  Október 8–10. | Bálna Budapest

  Inside Art

  Nemzetközi művészeti konferencia

   

  Október 8–10. | Bálna Budapest

  New Visegrad Photography

  A V4-országok művészeti egyetemeinek fotókiállítása

   

  Az Art Market Budapest, Közép- és Kelet-Európa legjelentősebb nemzetközi kortárs képzőművészeti vására, Magyarország legnagyobb művészeti kiállítása 2021 októberében immáron 11. alkalommal nyitja meg kapuit. A több tízezer látogatót vonzó, évente megrendezett esemény ezúttal mintegy 120 kiállítót lát vendégül közel harminc országból, több mint ötszáz művész sok ezer alkotása tekinthető és vásárolható meg a Bálna Budapest épületében kialakított, 7000 négyzetméteres kiállítási területen.

  A nagyszabású művészeti seregszemle számtalan kísérőprogramja között ugyancsak a Bálna Budapest ad otthont Art Photo Budapest néven Közép- és Kelet-Európa egyetlen nemzetközi fotóművészeti vásárának, az Inside Art elnevezésű nemzetközi művészeti konferenciának és a New Visegrad Photography című fotókiállításnak is.

  Széles választékán belül az Art Market Budapest idén Közép-Európát, kiemelten pedig a visegrádi országok (Csehország, Lengyelország, Magyarország, Szlovákia) művészetét helyezi a figyelem középpontjába. A külső helyszíneken létrejövő kiállításokkal és eseményekkel kiegészülő programsorozat Visegrad Contemporary néven fesztivállá szerveződik.

  A Liszt Ünnep keretében a Müpa és az Art Today Kft. közös programja.

  Ajánló


  Adott egy kor, adott egy mindenki által szeretett nőideál, Sisi, aki maga volt…

  Opera-musical két felvonásban, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

  Főhősük, Babaróka a történet kezdetén hároméves, és éppen óvodába (vagy ahogy Rókáéknál mondani…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016