• Program


    Artaban

    Artaban

    Kortárs opera

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2022. december 26. hétfő, 19:00

    Selmeczi György: ARTABAN
    Premier
    Az előadás megtekintése 14 éven aluliak számára nem ajánlott.

    Nagy réztálban tűz lobog, körben nyugágyak. Sokan tudnak a három bölcsről, aki a Megváltót indult el keresni. Ám a csillag egy negyediket is elvezetett volna Betlehembe, viszont ő már a többiekkel való találkozást is lekéste. 33 éven át fut a történések nyomában a legbölcsebb, Artaban, és vinné ajándékát Jézushoz. Vajon miért mulasztott el egy egész életet? És vajon tényleg elmulasztotta-e? Biztosan kérdez, de válaszokat is találhat minderre a különleges előadás, amely a benne résztvevők egyik érzékszervét kikapcsolja, a többit viszont élessé teszi mindarra, ami a világból marad, ha a fényességet keressük, de nem találjuk.

    (Felhívjuk kedves nézőink figyelmét, hogy a szeánsz során szemüket be kell kötniük. Bármilyen probléma esetén kezükkel jelezhetnek, és munkatársaink azonnal segítenek.)

    Évados szereposztás
    Szoprán: Rost Andrea
    Basszbariton: Kovács István
    Bariton: Haja Zsolt

    Karmester:

    Alkotók
    Szövegíró: Selmeczi János
    Koncepció: Ókovács Szilveszter
    Rendező: Érdi Tamás
    Zenei vezető: Dobszay Péter

    Ajánlatunk


    Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

    A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

    A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

    Ajánló


    A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

    Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016