• Program


    Atomic (SE/NO)

    Atomic (SE/NO)

    A közel húsz éve a skandináv és európai kortárs jazz-szcéna élvonalához tartozó Atomic kvintett egyedi, azonnal felismerhető hangzásvilága zökkenőmentesen ötvözi az amerikai és az európai free jazz hagyomány elemeit

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2020. április 28. kedd, 20:00

    Atomic (SE/NO)

    Közreműködik:

        Fredrik Ljungkvist - fafúvósok
        Magnus Broo - trombita
        Håvard Wiik - zongora
        Ingebrigt Håker Flaten - nagybőgő
        Hans Hulbækmo - dob

    A közel húsz éve a skandináv és európai kortárs jazz-szcéna élvonalához tartozó Atomic kvintett egyedi, azonnal felismerhető hangzásvilága zökkenőmentesen ötvözi az amerikai és az európai free jazz hagyomány elemeit. Senki sem tudja a jazzt, az improvizált zenét és a kortárs klasszikus zene ötleteit olyan spontán és emlékezetes módon ötvözni, mint ők. Håvard Wiik és Fredrik Ljungkvist kompozíciói a jellegzetes Atomic-jegyeket viselik magukon: átgondolt, jól felépített dallamok váltakoznak  kirobbanó erejű részekkel hirtelen és kiszámíthatatlanul. Pet Variations című lemezük 2018 végén jelent meg, rajta többek között Edgar Varese, Olivier Messiaen, Steve Lacy, Jimmy Giuffre, Jan Garbarek és Brian Wilson szerzeményeivel. „Tökéletesek, találékonyak, és kiválóak az élő koncerten. Nem lehet eléggé felmagasztalni ezt a zenekart. A Pet Variationsben rengeteg minden megtalálható, ami a modern jazzből sokszor hiányzik – erő, szenvedély, eredetiség és valódi zenei izgalom” – írta róluk Stuart Nicholson a Jazzwise-ban.

     

    Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
    Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
    Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

    Ajánlatunk


    elkafkásodás két részben

    A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

    Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

    Ajánló


    Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016