• Program


  Az avatás

  Az avatás

  Az avatás – egy doktorrá avatási szertartás előkészítője, bejelentkezés egy távoli szigetországból. Solymos Tamás Az avatás című monodrámája egy képzeletbeli szigetországba, Naurániába repít el bennünket, hogy megünnepelhessük saját doktorrá avatásunkat.

  Az avatás ceremóniája előtt azonban Miss Lumma, a Naurániai Egyetem adminisztrátora egy kis eligazítást tart a nézőknek. Persze ahogyan telik az idő, egyre kevesebbet beszél az avatásról - és egyre többet magánéleti problémáiról, félelmekről, sérelmekről, ballépésekről és újrakezdésekről, néhol könnyekkel, néhol friss, abszurd humorral. Mindeközben pedig kétségbeesetten próbálja kiszámítani, hogy vajon mi történik majd az avatás után, amikor is találkoznia kell az addig sosem látott, állítólag jóképű rektorhelyettessel. De ha a múltat nem lehet utólag helyrehozni, akkor vajon a jövőt ki lehet előre okoskodni? És ha igen, mennyi idő kell egy ilyen felkészüléshez? Belefér abba a 75 percbe, ami az avatásig még hátravan? 

  Szereplők:

  Miss Lumma: Kovács Boróka

  Hallgató: Balogh Márton István

  Rendező: Varró Ilona Ágnes

  Esőhelyszín: Testőrpalota

  A jegy felmutatásával ingyenes parkolást biztosítunk a Várkert Bazár mélygarázsában 3 órára (mely a Szarvas tér felől közelíthető meg). A garázsból való kihajtáshoz a jegyet le kell pecsételtetni a rendezvény jegypénztárában.

  Ajánló


  Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész…

  Mazsola, a gazdájától elkergetett induri-pinduri malac és a melegszívű Manócska felejthetetlen történetei elevenednek…

  A meséket mondjuk, hallgatjuk, továbbadjuk, elrontjuk és néha elfelejtjük, aztán a legváratlanabb pillanatban…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016