• Program


  Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

  Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

  Előadó: Mezei Tünde, a Gemma Akadémia vezető mentora

   több

  Tudás + Tudatosság = Egészség

  A mindennapi rohanásban egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségek végtelen tárháza figyelmet és odaadást igényel. Minden elvárásnak és szerepnek megfelelni óriási kihívást jelent.

  Az előadás segít a döntések leegyszerűsítésében és abban, hogyan lehet befelé figyelni és azokra, akik fontosak nekünk. Az egyensúlyt akkor lehet megtartani, ha tudjuk, hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az érzelmek mozgatnak vagy kizárólag logikus döntésekre alapozunk, egészségünk jelezni fogja a kibillent egyensúlyt: eleinte pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, erős szívdobogás, hangulati ingadozások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem veszünk komolyan, majd krónikus megbetegedések figyelmeztethetnek a bajra (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidózavar stb.).

   

  Az előadáson a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz szükséges tudás és tudatosság kerül a középpontba.

  Ajánló


  Egy elegáns, olasz tengerparti kastélyba kis színházi csapat érkezik: két szövegíró és egy…

  Simon Beaufoy: Alul semmi A Fox Searchlight Pictures mozifilmje alapján A Thália Színház…

  Hajnóczy Soma, kétszeres bűvész világbajnok eddigi LEGJOBB műsorszámainak TV-felvétele. Egyszeri és megismételhetetlen élmény!  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016