• Program


    Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

    Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

    Előadó: Mezei Tünde, a Gemma Akadémia vezető mentora

     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. szeptember 12. csütörtök, 18:00

    Tudás + Tudatosság = Egészség

    A mindennapi rohanásban egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségek végtelen tárháza figyelmet és odaadást igényel. Minden elvárásnak és szerepnek megfelelni óriási kihívást jelent.

    Az előadás segít a döntések leegyszerűsítésében és abban, hogyan lehet befelé figyelni és azokra, akik fontosak nekünk. Az egyensúlyt akkor lehet megtartani, ha tudjuk, hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az érzelmek mozgatnak vagy kizárólag logikus döntésekre alapozunk, egészségünk jelezni fogja a kibillent egyensúlyt: eleinte pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, erős szívdobogás, hangulati ingadozások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem veszünk komolyan, majd krónikus megbetegedések figyelmeztethetnek a bajra (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidózavar stb.).

     

    Az előadáson a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz szükséges tudás és tudatosság kerül a középpontba.

    Ajánlatunk


    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

    Ajánló


    Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

    Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016