• Program


  Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

  Az egészség képlete: IQ + EQ = HQ

  Előadó: Mezei Tünde, a Gemma Akadémia vezető mentora

   több

  Tudás + Tudatosság = Egészség

  A mindennapi rohanásban egyre fontosabbá válik egészségünk. A munkahelyi elvárások, a szülői kötelezettségek, a lehetőségek végtelen tárháza figyelmet és odaadást igényel. Minden elvárásnak és szerepnek megfelelni óriási kihívást jelent.

  Az előadás segít a döntések leegyszerűsítésében és abban, hogyan lehet befelé figyelni és azokra, akik fontosak nekünk. Az egyensúlyt akkor lehet megtartani, ha tudjuk, hol billent el a mérleg nyelve az életünkben. Ha túlságosan az érzelmek mozgatnak vagy kizárólag logikus döntésekre alapozunk, egészségünk jelezni fogja a kibillent egyensúlyt: eleinte pszichoszomatikus tünetekkel (alvászavar, erős szívdobogás, hangulati ingadozások, figyelemzavar stb.), majd kisebb egészségügyi tünetekkel (megfázás, hormonális problémák, hátfájás, karzsibbadás, bőrtünetek stb.), amiket nem veszünk komolyan, majd krónikus megbetegedések figyelmeztethetnek a bajra (allergia, emésztési problémák, súlyproblémák, libidózavar stb.).

   

  Az előadáson a kiegyensúlyozottabb mindennapokhoz szükséges tudás és tudatosság kerül a középpontba.

  Ajánló


  Egy világklasszis író, egy igyekvő kezdő újságíró és egy főszerkesztőnő gondolatébresztő és humoros…

  Készen állsz valódi önmagad megismerésére? Gyere el Dr. Eben Alexander előadására, gyorsítsd fel…

  Képzeljünk el, mondjuk egy társasházat, legyen benne tíz-tizenöt lakás, abban tíz-tizenöt különböző korú,…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016