• Program


    Az Élet sűrűjében
    3

    Az Élet sűrűjében

    Miképpen alakítsuk át lehetőséggé a nehézségeket és gátakat, a fogyatékosságot, a gyászt vagy éppen a munkahelyi stresszt? Hogyan éljünk át létformáló találkozásokat és miképpen ösztönözzük magunkat?

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 19:00

    Fekete Gy. Viktor autista művész ezekre a kérdésekre igyekszik választ adni a maga néhol elgondolkodtató, máshol humoros, emitt nyers és fájdalmasan őszinte, amott viszont negédesen léleksimogató módján. Az előadás gerincét saját életének eseményei adják, amelyek segítségével bátran és őszintén beszél az autizmusáról, édesanyjával, az emberekkel és Istennel való viszonyáról, küzdelmeiről és felismeréseiről.

    Az előadás 60 perces, a részvétel 16 éves kor alatt szülői felügyelettel ajánlott! (Helyenként szókimondó szöveg, érettséget igénylő témák: gyász, depresszió.)

    Ajánlatunk


    Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

    Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

    Pörgős vígjáték, ami egy percre sem engedi elkalandozni a nézőt.

    Ajánló


    A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

    Hőseink mindent megtesznek, hogy megtalálják a receptet ebben a szellemes, frivol, sikamlós és pikáns komédiában. És még az is kiderül,…

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016