• Program


  Az óceánjáró
  3

  Az óceánjáró

  Max Tooney egykori jazz trombitás feldúltan érkezik a kikötőbe. Mindenáron fel akar jutni a Virginian nevű óceánjáróra, azonban útját állja egy fiatal katona aki parancsa szerint senkit sem engedhet fel. A háborúból hazatért trombitás mindent elkövet annak érdekében, hogy a hajóra léphessen, ezért úgy dönt elmeséli a történetét.

  Aktuális előadások
  Az óceánjáró
  Alessandro Baricco: Novecento című írása alapján a Másik Produkció Bemutató előadása

  Max Tooney egykori jazz trombitás feldúltan érkezik a kikötőbe. Mindenáron fel akar jutni a Virginian nevű óceánjáróra, azonban útját állja egy fiatal katona aki parancsa szerint senkit sem engedhet fel.  A háborúból hazatért trombitás mindent elkövet annak érdekében, hogy a hajóra léphessen, ezért úgy dönt elmeséli a történetét. A titkokkal teli elképesztő meséből kirajzolódik a huszadik század viharvert mégis reményteli izzása, a jazz megszületése, és egy titokzatos zongorista akinek sorsa egybe fonódott az óceánjáróéval.

  Az előadás egyik különlegessége, hogy minden szerepet két színész kelt életre, így idézve meg az óceánjáró hihetetlen történetét.

  Alessandro Baricco: Novecento című írásából számtalan feldolgozás készült, világhírűvé Giuseppe Tornatore: Az óceánjáró zongorista legendája című filmje tette.

  Szereplők:
  Gulyás Hermann Sándor
  Jászberényi Gábor

  Zenei vezető: Koós-Hutás Áron
  Hangmérnök: Pápai Zsolt
  Technikai vezető: Szász Antal
  Díszlet: Gulyás Hermann Sándor, Jászberényi Gábor, Szász Antal
  Fény: Szász Antal
  Hang: Makray Gábor
  Ügyelő, súgó, produkciós asszisztens: Gönczi Nóra
  Rendezőasszisztens: Csapó Márta Borbála
  Produkciós vezető: Csikász Ágnes
  Zongora: Tempfli Erik
  Trombita: Koós-Hutás Áron

  Előadás hossza: 120 perc, egy szünettel
  RS9 Színház / RS9+ Vallai kert terem

  Ajánló


  A népszerű beszélgetős koncertsorozat 2022-ben Mozart Szöktetés a szerájból című művét szedi ízekre a 6szín-ben. Méghozzá úgy, ahogyan egy szokványos…

  A Mágnás Miska a magyar operettirodalom egyik legsikeresebb műve, mely újra és újra repertoárra kerül zenés és prózai színházakban egyaránt.…  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016