• Program


  Az olcsóság valódi ára - Farkas Gábor előadása

  Az olcsóság valódi ára - Farkas Gábor előadása

  Mi irányítja a mai ipari trendeket? Hogyan viszonyulnak a fogyasztói elvárások a profitorientált szemlélethez és a mesterséges intelligenciához?


   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: május 24. kedd, 18:00

  Az olcsóság valódi ára - Farkas Gábor előadása

  Mi történik ma a gyárakban? Itt van-e a robotok kora? Nyakunkon a mesterséges intelligencia? Milyen hatással van ez ránk fogyasztókra és a környezetre? Mit tehetünk mi egy élhetőbb jövőért?

  Interaktív előadás keretében keressük a választ a fenti kérdésekre, ahol Farkas Gábor a GosTech Kft fejlesztési vezetője sokéves gyártástechnológiai tapasztalatát osztja meg és hív közös gondolkodásra.

  Az előadó, Farkas Gábor, munkájának köszönhetően az elmúlt több mint 10 évben nagyon sok magyarországi és külföldi gyárban járt. Nap mint nap találkozott olyan területekkel, mint a robotizáció, a gépesítés, a digitalizáció, vagy a mesterséges intelligencia.

  Megtapasztalta az életünk, kultúránk egy olyan oldalát, ami sokak számára csak filmekből vagy cikkekből ismert, ha egyáltalán ismert.

  Egy utazásra hívunk benneteket. Szeretnénk bepillantást nyújtani abba a világba, ami a többség számára közvetlenül elérhetetlen, mégis a jelenlegi életünk nélkülözhetetlen része.
  Bármilyen fura is ez a "távoli" világ, nagyon közel van valójában hozzánk. Fény fog derülni rá, hogyan hat ránk és mi milyen hatást váltunk ki gondolkodásmódunkkal, döntéseinkkel, választásainkkal.

  Az este interaktív lesz, lesz gondolkodós közös feladat és beszélgetés is.

  Szeretettel várunk mindenkit,
  - aki úgy érzi, hogy a fogyasztói társadalom rabja
  - aki úgy érzi, hogy már ezen rég túl van és rá nem hatnak a reklámok, a marketing, a média
  - aki fél attól, hogy mi lesz az emberiséggel, ha a robotok lesznek többségben...
  - aki már gondolkodott azon, hogy vajon az ő vagy gyermekei munkáját el fogják-e venni robotok és/vagy szoftverek az elkövetkezendő években
  - akit érdekel a környezetvédelem és ezért bármit megtenne vagy épp úgy érzi, hogy semmi olyat nem tud tenni, ami érdemi változást hozhatna
  - aki még nem tudja, mit csináljon május 24. kedden vacsora előtt
  - és azokat is, akik csak szívesen beszélgetnének egy jót együtt egy érdekes témáról

  Ajánlatunk


  The Curious World of Hieronymus Bosch Virtuális tárlatvezetés a mozivásznon, 90 perc, 2016 angol nyelven, magyar felirattal

  Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

  A GRUND - vígszínházi fiúzenekar 2017. május elsején alakult, a Vígszínház 121. születésnapján adta első koncertjét. A zenekar tagjai mindannyian a Dés-Geszti-Grecsó: A Pál utcai fiúk című nagy sikerű zenés játék vígszínházi ősbemutatójának szereplői: Wunderlich József, Ember Márk, Zoltán Áron, Medveczky Balázs és a zenekarvezető: Fesztbaum Béla.

  Ajánló


  Az angolszász színházi közegben rendkívül népszerű színdarab fókuszában egy anya-lánya kapcsolat áll. Két erős nő, akik szabadulni akarnak a másiktól,…

  Rúzsa Magdi Máté Péter- Artisjus- kétszeres Fonogram és négyszeres Petőfi zenei díjas énekesnő. Július 23-án a Balatonlellei Szabadtéri Színpad ad…

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016