• Program


  Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

  Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

  Az őrült professzor magával vitte a sírba a titkos egyenletet. Jöjjön az otthonába, szedje össze a képlet hiányzó darabjait, oldja meg és már kint is van. Egyszerűnek hangzik, de nem az. A játék során változatos elveken alapuló zárakat, lakatokat, kulcsokat, kódokat kell megfejteni, méghozzá szoros együttműködéssel.

  Aktuális előadások


  Az őrület határán - szabadulós játék 2-6 fő

  Az őrült professzor magával vitte a sírba a titkos egyenletet. Jöjjön az otthonába, szedje össze a képlet hiányzó darabjait, oldja meg és már kint is van. Egyszerűnek hangzik, de nem az. A játék során változatos elveken alapuló zárakat, lakatokat, kulcsokat, kódokat kell megfejteni, méghozzá szoros együttműködéssel. Csapatmunka nélkül ugyanis szinte lehetetlen a kijutás. Az óra ketyeg és az időnk egyre csak fogy!

  A program időpontjának egyeztetése az élmény szolgáltató partnerével történik. A partner elérhetőségét a megvásárolt voucher tartalmazza.

  Fontos információk
  A játékosok a környezet alapos feltérképezésével, a rejtett játékelemek fellelésével kell a legkülönfélébb logikai feladványokat megoldaniuk ahhoz, hogy kiszabaduljanak a szobából a rendelkezésre álló idő alatt.
  Az élmény időtartama 60 perc.

  A játékot legkevesebb 2, és maximum 6 fős csapatokban lehet játszani.
  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016