• Program


    Az utolsó csepp

    Az utolsó csepp

    „Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.”
     több

    Nincs aktuális előadás

    Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

    Utolsó előadás dátuma: 2019. december 27. péntek, 19:00

    Augusztus, forró nyár. A boncasztalon fiatal lány holtteste fekszik, ajka kékes, illata édeskés. A halál oka mérgezés. Szeptember, szitáló eső. Hazafelé tartó iskolások egy híd alatt fekvő párra lesznek figyelmesek, mindketten halottak. A halál oka mérgezés.
    Ugye emlékeznek még? Könyvében, Bertalan Tamás a közelmúlt rejtélyes haláleseteit ülteti át szépirodalmi környezetbe. A siker elkerülhetetlen. A világ következő best-sellere, nem vitás.

    (Könyvkalauz 2011, július)

    És most vált biztossá, hogy film is készül a könyvből, épp ezért egy hatalmas meglepetés bulit rendezünk Tamás tiszteletére. Ezért kérünk Benneteket/ Önöket gyertek és ünnepeljetek velünk! Mi már nagyon készülünk, hiszen legalább olyan izgalmas estét kell szereznünk Tamásnak, mint amilyen izgalmakat sorai okoznak számunkra…

    Mindenkit szeretettel várunk!

    Írta: Blue Duck Arts
    Rendezte: Szirmai Melinda

    Szereplők:
    Bertalan Tamás – Erdei Gergő
    Bertalan Attila – Széll Attila
    Bertalan Vilmos – Béres Miklós
    Bertalan – Kun Annamária – Szakács Zsuzsa / Dömök Edina
    Sauer Judit – Szirmai Melinda / Mester Szilvia
    Dr. Gémes Orsolya – Szoták Andrea / Molnár Gyöngyi


    FONTOS: Kérjük vegetáriánus menü igényét, vagy étel allergiáját legkésőbb 3 nappal a rendezvény előtt jelezze felénk e-mailen (info@gyilkossagavacsoran.hu).

    Pontos érkezést javaslunk, hiszen akár néhány perces késés miatt is “életbevágóan” fontos bizonyítékok, információk maradhatnak örökre rejtve. Érkezés 30 perccel a vacsora kezdete előtt (18:30-19:00 között).

    Ajánlatunk


    A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával lép a Müpa színpadára. Mint közismert, repertoárja nem korlátozódik a szigorúan vett régizenére: Monteverditől Stravinskyig, Gesualdótól Dvořákig mindent vezényel, ami felkelti érdeklődését.

    A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

    Ajánló


    Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

    ..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

    Koncertszerű operaelőadás három felvonásban, két szünettel, olasz nyelven

    Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
    becsült lejárati idő:
    00:00

    tétel a kosárban

    összesen:


    Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!





    © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016