• Program


  Az utolsó pillanat - M1M Társulat

  Az utolsó pillanat - M1M Társulat

  Az utolsó pillanat...

  Improvizációs színház az M1M Társulattal
   több

  Nincs aktuális előadás

  Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

  Utolsó előadás dátuma: október 14. szombat, 19:00

  Az utolsó pillanatban meggondoltam magam, az utolsó pillanatra örökre emlékszem, az utolsó pillanatban eszembe jutott, az utolsó pillanat meghatározó volt, az utolsó pillanatban elértem a gépet, az utolsó pillanatban elküldtem…Másodpercek alatt a negatívból pozitív lesz, pozitívból negatív, érzelmek tömege tolul bennünk, mert az a pillanat mindent megváltoztathat.
  Ezen az előadáson olyan történeteknek ajánljuk a színpadot, amelyekben egy utolsó pillanatban sok minden történik bennünk, körülöttünk. 

  Ajánlatunk


  Diótörő - Klasszikus mese-show, újragondolva A történet kezdetén megismerhetjük Masát, Mását és Lujzát, a három testvért, akik a szeretet ünnepén kiosonnak a nevelőintézetből és az utcán az embereket nézik, ahogy készülődnek karácsony ünnepére.

  Ajánló


  Az Orfeum mágusa A Budapesti Operettszínház 100. jubileumi évének díszelőadása − ez a vadonatúj nagyoperett − mágikus időutazásra hívja a…

  Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

  Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
  becsült lejárati idő:
  00:00

  tétel a kosárban

  összesen:


  Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!

  © Minden jog fenntartva - MusicalInfo.hu 2006-2016